Che Pah Sebak Tak Sempat Tujukan Kejayaan Pada Orang Tersayang

Che Pah Tak Sempat Tujukan Kejayaan Pada Orang Tersayang

Betul lah orang kata sementara ibu bapa kita masih ada, buat lah yang terbaik dan hargai mereka.  Jangan sampai terlambat dan ralat di kemudian hari. Ini lah yang dikongsikan Pn Hapipah binti Abu Bakar atau lebih dikenali sebagai Che Pah. 

“Saya tak pernah terfikir akan berjaya di saat usia saya 46 tahun, alangkah bahagianya kalau arwah mak ayah saya masih ada. Mesti mereka bangga dengan kejayaan saya”, ujarnya sebak.

Pn Hapipah merupakan Founder kepada fabric perfume jenama Effary. Sebelum ni dia ada 3 kedai dobi di Johor Bahru tetapi lama kelamaan bisnes Che Pah tenggelam dengan persaingan daripada bisnes “Coin Service”.

Che Pah juga berkata, “Bila tinggal satu kedai tu, saya rasa dah tak ada harapan sebab bila saya buka dompet hanya tinggal RM5 jer, macam mana nak survive dengan anak yang masih bersekolah”.

Tak nak terus duduk diam dan tak buat apa-apa, Che Pah mula ketuk pinti rumah orang untuk kutip baju-baju kotor untuk di cuci. Kalau korang berada di tempat Che Pah, mesti korang faham perasaan dia kan?

Berbekalkan duit yang ada, dia mula join kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) pada November 2019. Daripada sini yang dia belajar terutama sekali cara yang betul untuk onlinekan bisnes. 

Lepas kelas dia terus bertindak untuk buat Facebook Live setiap hari, guna teknik 4 kunci pemasaran dan betulkan logo sedia ada. Bukan tu jer, dia juga konsisten buat Like Marketing untuk tarik lebih ramai pelanggan

Alhamdulillah, berkat buat tindakan yang betul, sales mula meningkat daripada RM2,000 pergi ke RM10,000 sebulan. Tak berhenti setakat itu dia pecahkan RM50,000 sebulan.

Menurut Che Pah, dia tak pernah bermimpi untuk sampai ke tahap ini. Walaupun PKP bisnes masih berjalan seperti biasa dan boleh raih jualan RM4,000 sehingga RM8,000 dalam masa sehari. Amacam?

Kami daripada Team Momentum bangga di atas pencapaian Che Pah. Dia juga berkongsi dengan kami dah berpindah ke kedai baru yang lebih selesa, dapat renovate rumah waris orang tua dan dapat bina balik kubur mak ayah dan atok yang dah uzur. 

Kejayaan yang di raih kini bermula dengan kelas RPM jer. Saya yakin korang juga dapat capai kejayaan yang sama sekiranya bertindak dari sekarang. 

Boleh ke beri keizinan kepada saya dan Team Momentum untuk bantu korang naikkan jualan bisnes? Saya tahu ramai yang masih struggle untuk dapatkan pelanggan terutama sekali masa PKP ni. 

Apa kata korang daftar kelas RPM Strategi Facebook Ads Capai RM10,000 Pertama yang bakal berlangsung pada 21 & 22 Ogos 2021. 

Daftar segera di —> www.NakTarikPelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !