CARA SIMPLE BUAT FB LIVE GAYA ORM NAJIB

Saje nak share cara saya buat Facebook Live paling simple, mudah & senang..

Saya tak beratkan kena ada studio cantik, background semua putih atau hitam, perlukan lighting sampai beribu-ribu.

Saya guna beberapa perkara paling basic, asalkan boleh nampak muka saya.

Apa yang paling penting bagi saya bila nak Live adalah content apa yang kita nak sampaikan, apa cara kita nak sampai, copywriting apa yang nak digunakan dan apa objektif setiap kali live dan kemana kita nak bawa penonton kita.

So, nak buat Facebook Live tak susah mana, yang penting mesti berani buat. Lama-kelamaan hilang perasaan malu tu.

Jadi, lepas ni mudah jer anda nak buat Live. Dah takde alasan lagi dah lepas ni.

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !