Bisnes Xder ILMU Sampai Tak Mampu Beli Baju Untuk Baby Sendiri

Hai Assalamualaikum nama saya Juju , saya founder Juju Pinkish Skincare ๐Ÿ˜Š

Ini kisah hidup saya setahun yang lepas.

Jatuh dalam bisnes sebab takder ilmu

Dulu saya adalah bekas executive bank di Cimb . so lps kahwin saya berhenti dan masa tulaaa sya start buat skincare sendiri . saya buat skincare sndiri keluarkan modal yang banyak tp sya tak terfikir dari segi marketing kena keluarkan modal byk lagi ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜dulu saya aktif dekat instagram tapi sekarang semua org tahu IG memang slow dan masa tu la skincare saya sales drop dan akhirnya skincare saya tu sehari sorang je beli ๐Ÿ˜๐Ÿ˜mungkin masa tu business saya gagal sebab saya kurang kemahiran ilmu dlm fb dan mengharapkan satu medium shja untuk buat sales . dan saya pernah buat fb ads langgar dinding dan akhirnya saya derma 15kย  dkt fb mcm tu jee tanpa hasil .

IMG_1934

Nak beli baju baby pun tak mampu..

Big Why saya bila saya dah ada baby kecil dan saya nak jimat punya pasal saya belikan baby saya baju terpakai yang murah.ย Saya ni dari dulu berdikari tak pernah harapkan orang dan nak menyusahkan org jadi saya beli ikut kemampuan saya dlu ๐Ÿ˜€tapi saya rasa anak saya xlayak dapat apa yang dia dapat sekarang .

Saya rasa dia Deserve baju yang cantik2 dan kehidupan yang lebih baik !ย  saya sedih tengok muka anak saya yang suci tu dan teringat dekat mak ayah saya yang dah banyak tolong saya dari kecil sampai besar .

12002132_1149242795105916_8556239730457184954_n

Datang seminar baru tahu kat mana SILAP

Saya tahu pasal Sifu Najib ni bila saya pergi sifu fb adss heehehe . masa tu sifu buat launching untuk buku roketemel . Bila saya masuk kelas sifu memang banyak sangat kesalahan saya buat . Saya banyak belajar ilmu baru dan lain dari yang lain . Balik saya apply terus ! Saya cuba cuba dan cuba ! Betul sifu ckp buat dulu jangan percaya !!

Jualan meroket 300% & Sales Naik Ke RM31,000.00

Dan hasilnyaaa sales saya meroket naik 300% from zeroooo ! saya kalau bangun pagi mesti rasa mcm mimpi eh betul ke hrni ada orang order bertubi tubi ? Sampai kan kena marah dkt customer sbb xcukup stok ! Saya bersyukur dapat bantu mak dan ayah saya dlm perbelanjaan rumah beli danย  apa yang mereka nak .

Saya tak tahu nk ckp macm mana dengan Sifu Najib tapi sales saya bulan ni cecah 31k . Sebelum ni saya nak makan pun kena fikir 2-3 kali . Mungkin bagi Sifu najib rasa kecil nilai 31k tu . Tapi bagi saya masha Allah mcm bulan jatuh ke riba . Sujud syukur saya dengan Allah sebab Dia Pemberi Rezeki dan Sifu Najib pembuka jalan dan sifu saya . Sekarang produk saya dah sampai Singapore!

IMG_1933

Saya nak tengok mak dan bak saya goyang kaki xpayah kerja dah biar saya yang tolong mereka Baju aisyah ? saya dh boleh beli guess burberry ke anak saya malah blh beli emas dkt anak saya sebagai tanda sayangnya seorang ibu kepada anak dia hehhe ๐Ÿ˜Š baju bundle tu saya simpan elok2ย  lepas ni nak

buat frameย  kot sebagai kenangan yang menjadi BIG WHY saya untuk bekerja lebih keras !

IMG_1935
Bisnes start huru hara…

Next plan saya adalah saya nak rekruit agen dan dropship sebanyak mungkin dan nak train mereka untuk jadi seperti saya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Šdan saya nak target 100k untuk tahun ni insha Allah doa doakan lah !

Jangan pergi Seminar Najib Asaddok kalau…

Kepada mereka yang masih ragu ragu dengan fbads & strategi onlineย  ni saya merayu anda join la seminar Sifu Najib ni sebab dia ajar memang ikhlas dari hati bukan semata-mata duit ! Tapi kalau belajar tak practise pun xboleh kan u all kena cuba cuba dan cuba sampai jadi ! Jangan malu bertanya sebab dlm kelas intensif & coaching muka saya la yang paling banyak angkat tangan sebab saya ada keinginan nak tahu tentang ilmu ! Tolong jangan percaya tapi buat je dulu okay !

Terima kasih Sifu Najib buatkan hidup saya ada PENINGKATAN hehehehe !

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !