fbpx
blog najib asaddok

“Bersyukur Bila Jumpa Tn Najib & Team Momentum” – Pn.Feeza

Sebelum Pn Feeza berada dalam circle Ultimate Plus bawah bimbingan Tn Najib Asaddok. Pn Feeza bekerja berdua jer. Bukan dengan team tapi dengan suami sendiri.


Bisnes Pn.Feeza adalah dalam servis. Senang citer bantu pada mereka yang memerlukan kenderaan.


Dulu setakat buat dekat Facebook Personal tau. Sebab tak ada ilmu, takda yang tegur bila buat silap. Itu yang main buat jer tanpa ILMU. Akhirnya tak ada benda yang tercapai.


Bila join ke Kelas RPM Nak Tarik Pelanggan rupanya banyak benda buat sebelum ni silap. Buang masa tau.. Dapat ilmu dalam RPM tu cuba-cuba buat lah untuk tarik fans katanya.. Silap lagi! Yang like Facebook Page orang yang bukan audience, orang yang luar dari negara Malaysia.


Tapi Alhamdulillah , lepas berada di dalam bimbingan Tn Najib Asaddok, yang silap tu tak ada lagi dah. Banyak improvement bila ada dalam circle ni. Sekarang pun dah ada 7 orang team. Sales dah capai lebih dari RM4Juta 1 tahun. Memang berbeza ! Dalam circle ni semua bantu beri idea dan strategi untuk bisnes Pn.Feeza.


Bersyukur sangat-sangat bila jumpa Tn Najib Asaddok & Team Momentum. Kalau lambat buat keputusan, mesti tak capai apa yang ada sekarang…

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !