fbpx
blog najib asaddok

Bersyukur Bila Buat Keputusan Yang Betul. Berjaya Buat Bisnes Merdeka

wanita bernama isnaini


Sebagai usahawan dekat luar sana, anda mesti pernah alami masalah dalam bisnes kan?? Tapi macam mana anda nak atasi masalah tersebut??

 

Zaman sekarang ni kita perlu merdeka dari segi kewangan. Anda nak ke stuck dalam masalah kewangan lama sangat??

 

Anda sendiri pun tahu pendapatan RM2,150 sebulan adalah miskin bandar. Sebab itu, saya nak kongsikan kisah seorang wanita yang berusaha untuk memerdekakan kewangannya..

 

Jom kita teruskan baca kisah Pn Isnaini yang merupakan salah seorang circle Platinum yang di bimbing oleh Najib Asaddok dan team Momentum. Beliau adalah seorang founder kepada Sahira Preloved Shop yang menjual handbag berjenama..

 

Sebelum beliau start belajar bersama Najib Asaddok. Banyak benda silap yang beliau buat dan menyebabkan beliau selalu rugi. Terlalu banyak sangat langgar dinding dan menyebabkan cash flow menjadi lebih teruk.

 

Dulu beliau fikir semua perkara yang dibuat senang dan betul jer. Tapi sebenarnya beliau SILAP!! Sampaikan beliau terpaksa guna duit gaji untuk jadikan duit rolling modal. Beliau juga pernah lebur duit bayar marketer yang ingatkan boleh bantu beliau untuk tingkatkan sales. Hakikatnya bisnes makin rugi. Beliau hampir putus asa dalam bisnes.

 

Tapi selepas beliau belajar dengan Najib Asaddok dan team Momentum. Beliau rasa lebih dekat dengan Allah. Beliau juga lebih faham tentang marketing bukan setakat menjual jer, tapi kena bagi manfaat untuk orang lain.

 

Alhamdulillah sekarang beliau juga dapat berkongsi rezeki bersama orang lain. Bila belajar guna strategi dan teknik yang betul beliau juga lebih berani dan yakin untuk nak restok produk sebabnya beliau dah ada pelanggan tetap yang sentiasa beli produknya..

 

Beliau rasa bersyukur sangat disebabkan beliau ambil keputusan untuk diguide oleh Najib Asaddok dan team Momentum dengan izin Allah sales beliau dah mencecah RM100,358 sebulan daripada dulunya sebelum mula belajar anggaran hanya RM3,000 jer sebulan.

 

Sales beliau sekarang berkali-kali ganda atas asbab beliau amik keputusan cari ilmu dengan guru yang betul, buat jer apa yang guru ajar. Syukur Alhamdulillah ilmu yang disampaikan mendatangkan rezeki yang tak tersangka-sangka kepada beliau.

 

Beliau bermula daripada program Roket Pemasaran Momentum Nak Tarik Pelanggan. Program yang beliau rasa banyak benda yang beliau taktahu, beliau taktahu. Dalam program RPM ini beliau tahu apa benda betul yang beliau perlu buat. Ada step dan flow nak kena ikut.

 

Saya nak tanya, anda nak ikut step yang Pn Isnaini flow?? Kalau macam tu jom join Najib Asaddok di program Roket Pemasaran Momentum Nak Tarik Pelanggan. Kali ini Najib Asaddok bawakan program RPM Edisi Khas Merdeka sempena untuk bulan kebangsaan.

 

Anda boleh dapatkan info di website –> www.NakTarikPelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !