Bersangka Baik Dengan Pasangan

Bersangka Baik Dengan Pasangan

Hari ni saya nak share tentang semua orang ada kekurangan, kita apatah lagi tapi kita kena ingat dan yakin kekurangan yang ada pada pasangan kita ni mungkin ada sikit sahaja kalau nak dibandingkan dengan kelebihan yang dia ada. 

Bila kita fikir balik, semua kebaikan dari Allah dan buruk tu dari kita sendiri dengan izin Allah. Jadi apa masalah kita sekarang? Macam saya sendiri terduduk dan termenung lama dengan keburukan pasangan. 

Sebab tu penting untuk kita sentiasa berbaik sangka dengan pasangan. Tak rugi pun kalau kita positive, support dan sangka baik dengan suami atau isteri sendiri. Paling penting kita kena bersihkan hati. Korang dapat sesuatu?

Apa yang kita boleh buat? Duduk muhasabah diri dan tanya adakah betul tindakan kita selama ni dalam bersangka buruk dengan pasangan. Saya minta korang buat macam ni supaya sedar dan nampak benda yang baik-baik pada pasangan. 

Banyak lagi saya nak share, kalau nak tahu apa next point dalam bersangka baik dengan pasangan ni, jom tonton dalam video yang saya berikan ni..

Saya dan Team Momentum serius nak bantu anda naikkan jualan bisnes. Jom dapatkan info dan maklumat lanjut mengenai bisnes online serta cara yang betul untuk tarik ramai pelanggan di www.TelegramNajib.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !