Najib Asaddok
  • Utama
  • Kisah Inspirasi
  • Hubungi
  • Tentang Kami
No Result
View All Result
  • Utama
  • Kisah Inspirasi
  • Hubungi
  • Tentang Kami
No Result
View All Result
Najib Asaddok
No Result
View All Result
Home UltimatePersonalCoaching

Bengang Lihat Jual DimSum Boleh Capai RM2Juta Sebulan! Sales Pn Hayati Terus Lonjak

Mohd Najib by Mohd Najib
May 28, 2020
in UltimatePersonalCoaching
0 0
0
Bengang Lihat Jual DimSum Boleh Capai RM2Juta Sebulan! Sales Pn Hayati Terus Lonjak
Share on FacebookShare on Twitter

Awal lagi kata terbakar bila duduk dalam ULTIMATE CIRCLE. Bengang lihat Pn ChaCha jual dimsum jer boleh dapat RM2 Juta sebulan. Pn Hayati jual rumah pun takdapat lagi sales tinggi macamtu dalam sebulan.


Pn Hayati kenal dengan Momentum Internet dan join program yang dijalankan pada bulan Januari tahun 2020. Waktu tu, beliau kata sales takda langsung.


Tapi disebabkan rasa nak berjaya, Pn Hayati buat tindakan dengan ambil jalan join ULTIMATE CIRCLE bulan Februari.


Ni nak bagitahu kat anda yang sedang baca ni, lepas Pn Hayati join circle Ultimate.. Sales bulan Februari naik pada RM310k.


Dan konsisten menaik ke RM450k, RM790k. Dan total sales pada Quater Pertama jer dah boleh dapat RM1.55 Juta.


Dulu Pn Hayati bina sales RM4k jer sebulan sebelum kenal Momentum Internet.


Nak tahu apa yang Pn Hayati buat sehingga sales boleh pergi berkali ganda? Mudah jer, beliau follow dan buat jer apa kata Tn Najib Asaddok.


Beliau share, antara perkara betul yang beliau buat adalah konsisten tarik Fans pada FB Page.


Perubahan mula muncul selepas tambah Fans, disebabkan itu ramai yang kenal dengan Brand Pn Hayati.


Dah tak jadi asing lagi pada mata pelanggan..


Pn Hayati terkejut dengan pencapaian beliau sendiri.. Yela, sebelum ni kalau bidang construction ramai yang kata susah nak dapat sales dalam sebulan.


Tapi perkara itu tak lagi jadi pada Pn Hayati. Sangat berbeza perubahan pada sales Pn Hayati disebabkan beliau trust the process, ada guru yang bimbing, ada circle yang positif.


Sehinggakan Pn Hayati kata “Pengorbanan ini sangat berbaloi”… Amacam, terbakar bila dengar perkongsian dari Pn Hayati?


Best ke best bila anda juga boleh berjaya jadi sama seperti Pn Hayati? 


Jika anda nak juga dibantu sama seperti Pn Hayati, segera anda buat tindakan pertama dengan klik pada link yang diberikan di bawah. 


Setiap usaha, setiap pengorbanan yang anda lakukan pasti akan muncul pencapaian.. www.50kusahawan.com

Facebook Comments
Mohd Najib

Mohd Najib

Next Post
Adakah Anda Cukup Gila Berhenti Kerja Jadi Kaunselor Yang Senang Lenang Atau Hidup Banyak Cabaran Sebagai Usahawan?

Adakah Anda Cukup Gila Berhenti Kerja Jadi Kaunselor Yang Senang Lenang Atau Hidup Banyak Cabaran Sebagai Usahawan?

Recommended For You

Raih RM30 Sehari, Bisnes Satay Celop dan Roti Canai Terus “Bungkus”

Raih RM30 Sehari, Bisnes Satay Celop dan Roti Canai Terus “Bungkus”

June 14, 2022
Mana nak letak muka, bila bisnes anda terpaksa tutup?

Mana nak letak muka, bila bisnes anda terpaksa tutup?

June 8, 2022
Impian Vellfire bukan angan angan kosong

WOW!! IMPIAN KERETA VELLFIRE 2023, DAH CAPAI TAHUN NI?!

May 24, 2022
Lebih 15 Tahun Buat Bisnes, Sales Tak Bertambah, Hutang yang bertambah

“Saya duduk dekat belakang, nampak Tuan Najib kecil jer kat depan”….

March 29, 2022
Facebook Twitter Instagram

Tentang Kami

Saya seorang usahawan internet sepenuh masa & trainer kepada ribuan usahawan. Saya memulakan perniagaan internet ni sejak tahun 2009 hingga kini. Dapatkan Tips, Motivasi & Inspirasi dari Blog saya ini. Dinukilkan khas untuk anda!

Kategori

MOMENTUM INTERNET (1079998-A) © 2021 ALL RIGHTS RESERVED​

No Result
View All Result
  • Utama
  • Kisah Inspirasi
  • Hubungi
  • Tentang Kami

MOMENTUM INTERNET (1079998-A) © 2021 ALL RIGHTS RESERVED​

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In