fbpx
blog najib asaddok

Belajar Hargai Rezeki

Belajar Hargai Rezeki

Hari ni saya nak cerita tentang rezeki sebab beberapa hari ni saya ada terima satu komen yang cakap dia tertekan sebab terlalu kejarkan sales. 

Ye betul, memang kita akan rasa tertekan sebab kita perlukan duit untuk sara hidup dan memang akan wujudkan aura yang stress, sedih dan down. 

Dengan kuasa Allah, bila saat down ni kita lebih dekat dengan Allah. InsyaAllah kita akan lebih rajin dan bersyukur dengan apa yang ada. 

Sebab tu kita kena sentiasa ingatkan diri kita susah ke senang, kita kena jadi hamba Allah yang sama malah lebih baik lagi imannya. Maksudnya jangan la kita lepas berjaya sikit terus lupa, lalai dan malas nak berdoa. 

Faham ke faham ni? Makin lebih Allah bagi kita makin lebih la kita kena berusaha, baru lah Allah bagi rezeki yang berlipat kali ganda pada kita dalam pelbagai sumber.

Nak ke nak saya share lebih lagi? Jom dengar dalam video Sarapan Minda Momentum yang saya berikan ni..

Saya dan Team Momentum serius nak bantu anda naikkan jualan bisnes. Jom dapatkan info dan maklumat lanjut mengenai bisnes online serta cara yang betul untuk tarik ramai pelanggan di www.TelegramNajib.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !