fbpx
blog najib asaddok

Baru 3 Bulan Dibimbing, Stokis Ini Mampu Buat RM60,000 Sebulan

Baru 3 Bulan Dibimbing, Stokis Ini Mampu Buat RM60,000 Sebulan

Dalam hidup ni bukan senang nak senang, setiap kejayaan perlukan pengorbanan yang besar..

Bayangkan Che Farah Renee sebelum ni tak ada duit sampai terpaksa catu segala perbelanjaan, banyak bil tertunggak yang tak dapat dijelaskan dan hidup tertekan dengan hutang keliling pinggang.

Kalau korang di tempat Renee ni mesti korang turut rasai tekanan yang sama kan? 

Dia dah jalankan bisnes sejak 2002 lagi tapi peliknya dalam jangka masa yang lama ni dia tak boleh menyimpan dan manage duit dengan betul. 

Bengang dengan keadaan duit hanya cukup-cukup makan setiap bulan, dia bangkit buat bisnes sebagai stokis pewarna rambut patuh syariah dengan lebih serius. 

Dia mula join kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) pada bulan Mac 2021 dan join kelas Advance Roket Binses (ARB) pada bulan April 2021. 

Siapa sangka selepas dia buat keputusan untuk dibimbing, sales yang pada mulanya hanya cukup-cukup makan terus naik ke RM17,000 sebulan. Hebat kan?   

Korang mesti terinspirasi dengan pencapaian Renee ni kan? Benda betul yang dia buat ialah segera bertindak untuk dapatkan bimbingan, trust the process, konsisten buat Facebook Live dan give more value kepada pelanggan.

Menurut Renee, “Sebelum ni saya skeptikal untuk join kelas Najib Asaddok tetapi selepas join kelas dan dibimbing baru sedar sangkaan saya selama ni salah, Sifu banyak buka mata saya untuk berjaya dan bantu lebih ramai orang yang memerlukan”, ujarnya yang kini berada dalam circle Platinum. 

Alhamdulillah hasil tindakan yang betul, dia gembira dapat selesaikan hutang tertunggak, dapat bantu suami dan kejayaan paling besar bila dah ada simpanan hampir RM70,000.

Lebih membanggakan, sales daripada bawah RM10,000 mula naik ke RM17,000 kemudian naik RM22,000 dan sales paling tinggi selepas dia join Platinum dah mencecah RM66,800. 

Siapa cakap kena jadi Founder dulu baru boleh berjaya? Cer tengok Renee ni Stokis produk orang jer tapi dia boleh berjaya dan capai sales lebih 5 angka sebulan. 

Nak berjaya ni kita kena pastikan usaha kita selari dengan tindakan. Ada ke Ejen, Stokis & Dropship kat sini yang masih belum capai RM10,000 Pertama? Jom daftar kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) Gandakan Jualan Online & Capai RM10,000 Pertama di www.naktarikpelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !