fbpx
blog najib asaddok

Bahagiakah Rumahtangga Jika Kita Kaya?

https://www.naktarikpelanggan.com/

Hari ni saya nak bincangkan tentang rumahtangga sebab ramai yang tertanya-tanya bila dah kaya adakah rumahtangga boleh kekal bahagia?

Korang rasa macam mana? Apa yang korang rasa? Bagi saya topik ni agak berat dan sangat penting..

Sebagai seorang isteri, kita jangan mengharapkan suami beri kita bahagia tapi sebenarnya kita lah yang kena cipta kebahagiaan tu. 

Kita kena pandai untuk bahagiakan diri kita sendiri contohnya ada “me time” iaitu masa bersendiri, buat aktiviti dengan kawan-kawan atau family yang lain. 

Kalau korang nak tahu daripada bulan Mac 2020 sampai Ogos 2021, kes perceraian yang di failkan di Malaysia sebanyak 66,440. Terkejut kan? Jumlah ni hampir 100,0000.

Masalah sekarang adalah banyak kes perceraian sebab hal remeh temeh, orang terlalu sibuk kerja dan cari harta sampai abaikan keluarga.

Sebab tu hari ni saya nak sentuh topik adakah orang kaya hidup bahagia. Kalau korang perasan sebenarnya ada je orang yang tak kaya dan tak bahagia, hidup bercerai berai. 

Kena ingat ya, kita jaga rumahtangga ni bukan sebab apa tau tapi kita nak tunjuk teladan yang baik pada orang lain supaya orang lain juga ikut dan kita dapat pahala.

Boleh ke beri peluang untuk saya bantu? Jom daftar segera kelas Roket Pemasaran Momentum Edisi Ejen Wanita : Demi Impian dan Kejayaan pada 18 & 19 Disember 2021 di www.NakTarikPelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !