Ayam Masuk Online Boleh Jana Sales RM200,000. Wow!

 

“Tak perlu saya nak masuk online bisnes sebab nanti kalau orang tanya, macamana saya nak hantaq ayam tu.”
 
Ini antara skrip biasa orang bila nak berniaga. Dia buat dulu kerja Tuhan sebelum buat sesuatu perkara.
 
Lepas kena basuh dengan sifu Najib Asaddok, ustazah ni jual ayam je pun tapi sales dia boleh pergi sampai RM200k..
 
Terkejut?
 
Cerr klik play untuk dengar sendiri sharing beliau.
 
Sekiranya anda inginkan ilmu pemasaran online yang boleh MEROKETKAN jualan anda macam ustazah ni, apa kata anda hadir ke Seminar Roket Bisnes yang akan diadakan akan datang 8 lokasi berikut:
 
1. Seminar Roket Bisnes Johor Bahru (07 Oktober 2017)
2. Seminar Roket Bisnes Cyberjaya (18 Oktober 2017)
3. Seminar Roket Bisnes Sg. Petani (14 Oktober 2017)
4. Seminar Roket Bisnes Ipoh (15 Oktober 2017)
5. Seminar Roket Bisnes Melaka (21 Oktober 2017)
6. Seminar Roket Bisnes Kuala Lumpur (22 Oktober 2017)
7. Seminar Roket Bisnes Kuala Terengganu (28 Oktober 2017)
8. Seminar Roket Bisnes Kuantan (29 Oktober 2017)
 
Layari www.roketbisnes.com ATAU anda boleh PM TEPI untuk nak tahu lebih lanjut.
 
Banyak input dan ilmu yang saya akan share dalam Seminar. Pastikan anda luangkan masa untuk bersama saya.
 
Tunggu apa lagi…jom daftar.
Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !