fbpx

7 PERKARA YANG BOLEH SHORTCUT-KAN MASA ANDA 10 TAHUN DALAM BISNES ANDA TERMASUK JUGA KOS WANG & TENAGA ANDA KELUARKAN

 

Anda tak rasa bengang ke bila semakin ramai pesaing dalam bisnes & Sales anda pulak masih biasa-biasa. Silap-silap Sales yang krik krikk dan rasa STUCK.

.
Anda juga Ada rasa macam dah buat macam-macam teknik termasuk “jampi serapah “ copywriting, Facebook ads tapi takder sebarang peningkatan jugak… PENING lah macam ni

.
Kalau anda rasa anda nak ubah keadaan ni , anda wajib baca pesanan saya ni sampai habis..

.
Jadi hari ini saya nak SHARE 7 perkara yang boleh Shortcut-kan masa anda 10 tahun dalam bisnes anda termasuk juga kos wang & tenaga anda keluarkan


Tahu  3 PUNCA Sales Stuck

.
Ramai bisnes dia STUCK dengan sales yang sama setiap bulan. Stress sebab kos perniagaan semakin bertambah. Tahu punca atau sebab kenapa SALES stuck akan bantu anda untuk kenalpasti apa kesilapan dlm pemasaran selama ini. Kena ingat, silap dalam pemasaran akan buat duit anda MELEBUR.

KEKALKAN Pelanggan

.
Kekalkan pelanggan sedia dapat bantu roketkan sales anda setiap bulan. Kelemahan utama adalah tak dapat jaga dan follow up pelanggan disebabkan kekangan masa, maka saya tunjukkan apa TEKNLOGI TERKINI anda boleh guna untuk jaga pelanggan dan kekalkan mereka jadi pelanggan setia.

Kuasai Strategi TARIK Pelanggan

.
Nak berniaga mesti pandai tarik pelanggan, kalau tidak siapa yang nak datang beli. Punca sales stuck paling utama sebab usahawan GAGAL tarik pelanggan. 90% pula tak kenal siapa pelanggan fokus mereka sebenarnya. Macam mana nak mula kempen pemasaran dengan BETUL? Saya akan ajar anda TEKNIK PROVEN SUCCESS menarik lebih ramai pelanggan datang mendapatkan produk/servis anda!

Teknik PENGARUH Pelanggan

.
Tak ramai usahawan faham cara pengaruhi pelanggan dengan teknik NAMPAK. Dia boleh gunakan teknik ini untuk pengaruhi prospek sejak hari pertama dia nampak bisnes anda. Cara ni adalah cara utama bisnes-bisnes dan jenama gergasi bermain untuk sentiasa pengaruh masyarakat hingga bisnes mereka diingati & tahan berpuluh tahun lamanya.

Formula Online Rocket Marketing GROW 10x

.
Semua perniagaan akan lalui fasa sales meroket. Tapi macam mana nak sustain dan GROW dalam bidang perniagaan yang kita terlibat tu. Saya akan berikan pendedahan eksklusif bagaimana anak murid saya di kalangan usahawan dan founder boleh mencapai sales lebih 10X ganda dari mereka bermula. Ada banyak case study akan saya tunjukkan pada anda. Seeing is believing!

4 Kunci PEMASARAN

.
4 Kunci ini merupakan FORMULA paling berkesan, terbukti dan sangat efektif untuk naikkan bisnes dia ke tahap lebih tinggi. Ianya sangat praktikal dan memudahkan usahawan kuasai pemasaran secara online. Anda jelas dengan 4 Kunci ini, anda akan mudah lakukan PEMASARAN online langkah demi langkah.

Ayat POWER Tarik Pelanggan

.
Ayat power mesti sentuh emosi, baru senang nak buat sales. Saya akan tunjukkan satu persatu teknik yang berkesan. Tak cukup dengan tu saya akan DEMONSTRATE macam mana nak tulis dengan betul. Anda akan jadi Pakar Ayat Power jika tahu teknik ni. Pelanggan akan merayu-rayu nak beli dengan anda, rebut produk anda bukan CABUT!

.
Bayangkan apa jadi pada bisnes anda kalau anda dapat kenal pasti 7 PERKARA di atas ni. Tiada teknik MAGIC tapi tindakan yang luar biasa dan ilmu yang betul akan tentukan nasib bisnes anda.

.
Dah terbukti ribuan usahawan saya dah bantu meroketkan SALES mereka dalam masa 6 bulan ke 12 bulan.

.
Adakah anda adalah seorang usahawan siap sedia nak beri peluang pada diri anda untuk belajar teknik yang proven success & ditambah lagi dengan ilmu trend terbaru menuju 2019?

.
Jika Ya saya nak bertemu dengan anda…

.
.
#roketcontent
#rpm2018

 

 

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !