fbpx
blog najib asaddok

5 FAST FURIOUS TO ACCELERATE YOUR BUSINESS GROWTH

Siapa yang kat sini minat benda yang lambat? Semua orang kalau boleh nak yang laju. Kereta keluaran baru pun meternya high speed 301kmh. Bayangkan yang kita ni selalu bawa 120kmh pun dah terasa laju dekat highway nak balik ke kampung.

Kelajuan ni bukan lah dari segi kereta jer.. Banyak perspektif lain yang kita boleh inputkan dalam pelbagai perkara seperti contoh BISNES sendiri.

Sebabtu anda wajib tahu kenapa PANTAS itu sebenarnya penting dalam bisnes. Seminit kita lengahkan masa ibarat kita hilang seorang pelanggan. Dah ready nak tahu 5 fast furious to accelerate your business growth, jom kita teruskan…

Ni penting pada setiap bisnes sebabnya bila buat pelanggan tertunggu, silap hari nanti diorang lari pada pesaing.

Kan bagus kalau sesuatu bisnes ni respon dengan cepat dan pantas, confirm pelanggan korang tak lari pada pesaing. Pelanggan ni ibarat partner korang. Kalau korang reply lambatkan nanti diorang marah. Haaa ni korang faham ke faham ni.

Orang yang buat bisnes cara yang sama bertahun tahun ni mereka akan stuck pada level yang sama.

Bergantung pada 1 cara yang sama jer untuk naikkan sales bisnes kita memang susah. Kan bagus kalau kita ada ilmu yang tepat untuk strategists bisnes kita dengan mudah.

Ubah cara pada pemikiran yang betul untuk kita ubah cara yang betul pada bisnes kita.

Ambil peluang yang ada bukan sia-siakan peluang. Bayangkan peluang tu hadir cuma sekali jer..

Jangan kuburkan peluang itu dengan beribu alasan.

Apalah sangat kalau korang impian tinggi melampai tapi takda tindakan. Setiap peluang yang ada segerakan tindakan untuk korang achieve impian.

Bila kita buat sesuatu tindakan dengan pantas, insyaAllah kita akan dapat capai apa yang kita impikan pada tahun sekarang.

Setiap orang bertungkus lumus untuk dapatkan result tapi tindakannya hampeh.. Ni bagus ke bagus kalau korang start untuk dapatkan ilmu ataupun guidance supaya kita tak langgar dinding.

Kan dah buang masa kalau kita buat buat tahu. Bila adanya ilmu, insyaAllah kita boleh buat dengan mudah dan yakin untuk dapat result dengan pantas.


Kelebihan ‘FAST’ ni sebenarnya sangat penting dalam bisnes kita. Semakin pantas anda bertindak semakin pantas bisnes anda growth. Pastikan anda ke www.50kusahawan.com untuk dapatkan video yang bernilai RM999 secara PERCUMA untuk faham bagaimana nak tarik pelanggan dengan PANTAS.

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !