fbpx
blog najib asaddok

Terpaksa Berhutang Dengan Mak Ayah Sendiri Punca Wanita Ini Paksa Diri Buat RM10,000 Masa PKP

Puan Fatihah

“Bagai cendawan tumbuh selepas hujan” Ini lah peribahasa yang sesuai dengan isu yang sedang hangat diperkatakan sekarang. Sejak negara dilanda wabak Covid-19 ni ramai yang mula libatkan diri dengan bisnes, tak kira bisnes apa.. asalkan boleh beri sumber pendapatan untuk diri dan keluarga. 

Seronok betul kami daripada Team Momentum bila dengar cerita Founder kepada TIZI pastry. Baru-baru ni dalam tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP), Puan Noor Fatihah binti Mohd Azhari berjaya pecahkan sales RM10,000 pertama dalam bisnes. 

Hebat ke hebat, bisnes pastry jer tapi boleh buat sales tinggi walaupun PKP. Bisnes tak sampai setahun dah boleh capai RM10,000 sebulan. Fuh! Anda yang baca ni ada tak kenal usahawan yang bisnes dah lama tapi masih lagi tak capai RM10,000 sebulan?

Puan Fatihah berkongsi dengan kami, “Pada awal bisnes dulu memang saya struggle sangat.. Bayangkan sebagai seorang anak, kita sepatutnya bagi mak ayah duit, tapi saya terbalik.. Terpaksa tebalkan muka untuk hutang dan meminjam duit mak ayah”.

Tindakan betul yang Puan Fatihah buat adalah dia paksa diri untuk berubah sebab tak sanggup hidup terus dibebani dengan hutang. Tapi, tanpa ilmu dan guru yang bimbing, Puan Fatihah sedar perubahan ni akan jadi angan-angan kosong jer. 

Jadi, dia mengambil keputusan untuk join kelas Tuan Najib Asaddok iaitu Roket Pemasaran Momentum (RPM) dan Advance Roket Bisnes (ARB). Puan Fatihah berkata, “Team Momentum banyak bantu saya terutama sekali Tuan Najib Asaddok, saya bersyukur sangat Allah buka pintu hati saya untuk berada di bawah bimbingan Team Momentum Internet”. 

Berpegang kata Tuan Najib Asaddok “buat jer!”, dia ikut untuk share value dan guna teknik copywriting yang boleh menarik perhatian pelanggan. Bukan tu jer, dia juga buat Facebook Live dan posting secara konsisten. Puan Fatihah sendiri tak percaya berkat tunjur ajar Tuan Najib Asaddok, dia berjaya buat sales daripada RM3,838 sebulan kepada RM10,316.73 pada bulan October. 

“Saya bangga dan sangat bersyukur, tak banyak tapi kalau setiap kali balik ke kampung, saya mampu belikan barang dapur untuk mak ayah.. Alhamdulillah kalau mak ayah nak minta apa-apa, saya boleh bagi tanpa fikir panjang”.

Betul lah orang kata kejayaan akan datang bila kita ada ilmu dan cepat buat tindakan. Nak ke nak kalau saya bantu anda capai RM10,000 dalam bisnes macam Puan Fatihah? Jom rebut tawaran tiket dengan harga terkini di

-> www.naktarikpelanggan.com

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !