fbpx

Tamak Buka Sampai 3 Cawangan Tapi Akhirnya Tak Boleh Handle

Tamak Buka Sampai 3 Cawangan Tapi Akhirnya Tak Boleh Handle

Betul lah orang kata, siapa yang tamak selalu rugi.. Ingat bila buka 2 hingga 3 cawangan boleh buat duit tapi Mariati Masri ni jatuh terduduk bila dia tak dapat nak handle bisnes..

“Ini lah kesilapan saya dalam bisnes, tamak buka banyak cawangan tapi akhirnya terpaksa ditutup..”, kata Mariati

Banyak yang Mariati belajar dari kesilapan yang dia buat.. Walaupun stress sebab duit lebur macam tu jer tapi dia tak give up dan dia teruskan juga jalankan bisnes Lovely May Academy.

Dia sebenarnya dah kenal Tuan Najib Asaddok dah lama sejak 2017 lagi tapi dia tak teruskan belajar sebab ingat masa tu bisnes dah okay.. 

Bila nampak bisnes STUCK dan sales tak pernah nak capai target.. Dia terus buat keputusan untuk join kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) pada tahun 2019.

 Daripada kelas RPM ni banyak yang dia belajar terutama sekali 4 kunci pemasaran online dan dia ikut sebiji yang Tuan Najib ajar untuk betulkan niat berniaga untuk bantu lebih ramai orang. 

Alhamdulillah berkat dia cari ilmu, berguru dan buat tindakan. Sales yang dulu suam-suam kuku RM3,000 mula naik ke RM7,000 kemudian RM9,300 dan amazing sekarang dia dah boleh capai RM10,000 sebulan. 

“Menyesal tak bertindak dari awal..Dulu saya ada juga masuk kelas tapi tak ada tindakan sebab tu saya tak dapat capai sales yang saya nak..”, ujarnya.

Sambung Mariati, “Syukur sekarang saya rasa lebih bersemangat untuk jalankan bisnes, saya dapat menyimpan setiap bulan dan banyak impian yang saya tulis berjaya dicapai”.

Tahniah Mariati! Teruskan buat benda yang betul, kami doakan semoga Mariati capai lebih banyak kejayaan lepas ni. Amiin..

Korang nak ke nak saya dan Team Momentum bantu naikkan jualan dalam bisnes? Jom rebut tajaan saya untuk belajar dalam kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) Bisnes Comeback 2022 yang bernilai RM499 secara PERCUMA! 

Dapatkan segera di www.naktarikpelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !