fbpx
blog najib asaddok

Seawal Umur 22 Tahun Berjaya Memiliki Sebuah Rumah Mewah 3 Tingkat

 

Bagai Mimpi Menjadi kenyataan.

Mendiamkan diri begitu sepi disebabkan Merangka Planning & strategi, Sales drop hari makin hari tapi masih belum patah semangat.

Harini suka saya nak kongsikan kepada sifu, cikgu-cikgu & rakan-rakan seperjuangan Kisah saya yang tak seberapa.

Sengguhpun saya tidak WIN dari segi sales kali ini, Tapi saya Ada WINnya dari segi2 lain. Alhamdulillah Syukur Setinggi2 Syukur kehadrat Allah S.W.T. Diumur 22 tahun saya berjaya memiliki sebuah rumah mewah besar 3 Tingkat betul-betul di Bandaraya Ipoh Perak.
Kunci akan saya dapat Insyallah September ni, Semoga prosesnya lancar hendaknya.

Win seterusnya, Tahun 2018 adalah tahun kami Beauty By Dania menjadi Sebuah syarikat SDN BHD & layak lah saya bergelar seorang director.

Bukan itu saja, Win paling saya seronok nak kongsikan adalah Saya mungkin berpeluang Naik Haji bersama2 Ibu Abah saya tahun Hadapan 2019 dimana umur saya ketika itu adalah 23 tahun. Allahuakbar Allahuakbar, Yang ni paling saya tak sangka! Insyallah ade rezeki saya dijemput keRumah Allah.

Untuk pengetahuan semua, Saya telah menunaikan Umrah semasa saya Umur 19 tahun dengan Duit hasil titik peluh saya berniaga dari form 5.

Maka mulai Seminggu lalu, saya telah mencari guru agama yang arif untuk belajar tajwid lebih mendalam agar bacaan Al-Quran saya lebih tepat sedap & tidak merisaukan…

Sifu, Cikgu2, Terima Kasih atas sokongan Doa dn kata2 semangat. Terima Kasih untuk tidak ada Putus asanya mendidik saya. Perjalanan Yang begitu jauh akan saya Lalui dengan kekentalan hati.
.
Seterusnya, Win saya adalah, saya berjaya memecahkan ketakutan diri saya untuk mengambil team graphic design didalam company.

Saya ade dua team baru masuk Untuk bersama2 mejadi think tanker company kami. 10/9/2018 adalah kemasukkan team Baru. Tolong Doakan kelancaran Semuanya ya.

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !