fbpx

Pesanan Sahabat Dari Puncak Gunung Bandung, Indonesia..

Pesanana Sahabat Dari Bandung, Indonesia..

Hari ni saya nak bagi special talk sebab Alhamdulillah baru ni kami baru je dapat pesanan kita buat satu phone call kepada seorang sahabat di Bandung.

Sahabat kami ni memang duduk di atas puncak gunung di Bandung dan nasihat dia ni sangat power. Korang nak ke nak tahu?

Saya harap ini dapat membantu untuk beri semangat sebab saya tahu ramai yang berada dalam keadaan mencabar, kes kematian Covid semakin tinggi semalam. 

Jadi pesanan saya ialah kurangkan keluar dan ke tempat yang sesak dengan ramai orang. Semoga kita dijauhkan daripada wabak Covid-19 ni. 

Tahun ini tema kita ialah ilmu, kerohanian dan dakwah. Dekat sini nampak sangat yang paling kuat ialah hati kita sebab apa saya cakap macam ni? 

Dalam musim pandemik sekarang ni kita tak boleh lari daripada terkena tempias kerisauan, ketakutan dan kesedihan di atas pemergian saudara kita yang tumpas akibat wabak Covid-19

Okay, berbalik pada tajuk hari ni, saya cuma nak share amalan sahabat saya sejak muda lagi dia bangun seawal 5 pagi untuk solat sunat tahajjud kemudian dia akan teruskan dengan solat sunat dhuha. 

Setiap hari dia akan buat rutin yang sama. Korang nak ke nak tahu cita-cita dia apa? Dia nak jadi suri rumah sebab dia nak jadi seorang isteri dan ibu yang bijaksana, berpelajaran tinggi dan anak-anak akan terdidik dengan ilmu serta akhlak yang baik. 

Wow! Amazing kan? Korang nak ke nak tahu lebih lagi pesanan daripada sahabat saya daripada Bandung ni? Saya memang kagum dengan sahabat saya ni sejak zaman belajar lagi. Jom teruskan tonton video yang saya berikan ni sampai habis…

Korang dapat sesuatu? Nak ke nak kami bantu korang belajar teknik yang betul untuk onlinekan bisnes dan tarik 10x ganda lebih ramai pelanggan.

Jom daftar kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) Strategi Facebook Ads Capai RM10,000 Pertama. 

Daftar segera di www.NakTarikPelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !