fbpx
blog najib asaddok

Pemergian Bapa Buka Mata Norsalemi Buat Jualan 5 Angka Sebulan..

Pemergian Bapa Buka Mata Norsalemi Buat Jualan 5 Angka Sebulan

Sejak Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) diisytiharkan pada 18 Mac 2020, banyak sektor pekerjaan yang terpaksa ditutup sementara demi keselamatan awam. Banyak pihak yang terkesan, daripada kilang penghasilan besar sehinggalah ke penjaja kuih tepi jalan.. 

Pemergian Bapa Buka Mata Norsalemi Buat Jualan 5 Angka Sebulan..

Situasi perit ni turut dirasai Norsalemi Ahmad yang merupakan Stokis “Pau Abah”.. Mula-mula dia pun ‘mati akal’ tak tahu nak buat apa sebab ia datang secara tiba-tiba tapi dia mengambil langkah selamat untuk cepat-cepat onlinekan bisnes.

Mana ada orang buat bisnes terus senang dan kaya.. Norsalemi pernah berhadapan dengan cabaran bila bisnes yang dijalankan tak mendatangkan hasil.. Daripada bisnes baju baby dan kek.. Kini dia jalankan bisnes “frozen food”.

“Saya pernah susah dulu sampai terpaksa korek duit tabung untuk beli susu anak dan kebengangan saya adalah tak mampu berikan rawatan yang terbaik untuk abah yang sakit sehingga la dia menghembuskan nafas yang terakhir”, ujarnya sayu.

Peritnya kehilangan orang yang tersayang, dia kecewa sebab niat asal buat bisnes ni untuk bantu dan ringankan beban keluarga tapi sampai ke akhir hayat bapanya dia tak mampu berikan rawatan yang terbaik.. Ya Allah.. Terkilannya rasa.. Kalau korang berada di tempat Norsalemi ni apa yang korang rasa? 

Selepas berhadapan dengan pelbagai cabaran, Norsalemi bangkit dan tekad untuk jalankan bisnes dengan lebih serius. Berbekalkan duit yang ada, wanita ini terus join kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM).

Siapa sangka selepas join kelas RPM, dia boleh capai RM10,000 pertama dalam bisnes. Dasyat kan? Dia dah buktikan bisnes produk orang lain pun boleh berjaya dan buat sales tinggi. Yang penting kita kena cepat bertindak dan mula dengan apa yang ada dulu.

“Banyak sebenarnya yang saya belajar dalam kelas sampai tak tahu nak gunakan yang mana satu dulu.. Yang paling best, saya belajar naikkan sales, upgrade mindset, copywriting yang power dan teknik tarik lebih ramai pelanggan secara online,” ujarnya.

Alhamdulillah, penat lelah dalam bisnes terbalas bila dia berjaya pecahkan rekod sales RM72,000 pada bulan Januari 2021 dan lebih membanggakan sekarang dia dah ada 130 orang Ejen. Amacam?

Bukan tu je, win dia baru-baru ni dapat belikan emas untuk emak yang bernilai RM4,000. Tanniah! Kami daripada Team Momentum turut gembira dan bangga di atas pencapaian Norsalemi.

Sebab tu dalam bisnes ni perlukan guru yang boleh bimbing, nasihat dan betulkan kesilapan kita supaya tak terus sesat, bazir duit dan langgar dinding banyak kali. Kan seronok kalau kita cepat capai impian dan bahagiakan keluarga. Betul ke betul?

Kami betul-betul serius nak bantu korang berjaya dalam bisnes.. Ada cashflow yang bagus dan ramai pelanggan. Jadi, beri  lah peluang pada diri korang untuk kami bantu. Boleh? Masih belum terlambat lagi untuk korang buat tindakan sekarang..

Apa kata korang daftar kelas Onlinekan Bisnes Anda (OBA) di —> www.NakTarikPelanggan.com dan pastikan korang ready dengan pelancaran kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) yang bakal dilancarkan pada 25 Februari 2021. Jumpa nanti!

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !