Orang Kluang Dapat Sambutan Live Tidur inikan lagi Content RAYA. Konfirm lagi meriah

hari raya


Korang memang rugi! Rugi kalau tak manfaatkan waktu Raya ni dengan keindahan, kemeriahan korang waktu Raya di Facebook Page. Kata nak Facebook Page meriah.


Banyak perkara yang korang boleh buat untuk sharing tak kisah lah dari segi posting bergambar ke, video ke atau paling susah orang nak buat Facebook “Live”


Yang korang takut sangat nak tekan BUTTON FB LIVE tu kenapa? Takut tak ada siapa yang tengok atau tak ada idea nak cakap apa?


Meh sini saya tunjukkan seorang warga daripada Kluang, Johor tekan button FB live lepas tu tidur.


Dapat sambutan beb! Giler dasyat.

—> https://era.je/interaktif/trending/fb-live-tidur-dapat-60-ribu-tontonan

—> https://siakapkeli.my/2020/02/21/buat-fb-live-tengah-tidur-lelaki-dari-johor-ini-dapat-lebih-1000-tontonan/


Amacam, terbakar ke terbakar bila tengok orang buat FB Live simple je tapi dapat sambutan?


Kat sini, korang kena tahu tau.. Nak dapatkan sambutan tu mudah jika :-

  1. Ada Fans Ramai
  2. Tahu Copywriting


Kalau number yang pertama tu korang tak ada lagi, segerakan lah untuk dapatkan ramai fans.. Eh jap, ke tak tahu macam mana nak bina Fans dalam FB Page?


Korang boleh dapatkan hujung artikel ni.. Saya akan berikan dalam bentuk video supaya korang lebih faham.. Nilai RM999 tau! Tapi saya beri secara PERCUMA..


Kalau korang nak, ada dekat penghujung artikel ni..


Okay meh kita sambung, yang sebenarnya nak dapatkan idea ni bukan lah susah mana untuk buat Facebook Page jadi lebih meriah..


Yang penting kena beranikan diri dengan buat posting dan tekan BUTTON FB LIVE.


Kat sini saya akan beri beberapa list idea untuk korang buat dalam Facebook Page tau.. Make sure buat ya, kalau setakat baca dan harapkan keajaipan berlaku memang takkan jadi..

  1. Waktu Raya boleh Posting Gambar Satu Keluarga Dalam FB Page dengan beberapa caption..
  2. Buat FB Live tentang kecohnya musim Raya, masak rendang boleh, buat ketupat boleh, apa-apa jer yang tengah kecoh dekat dapur.
  3. Boleh juga buat untuk cara jaga keselamatan keluarga musim Raya. Bahayanya MERCUN dan sebagainya.
  4. Sharekan tips atau apakah aktiviti yang boleh dibuat waktu musim Raya.
  5. Pakaian, korang juga boleh share dengan Fans dalam FB Page tentang kesesuaian warna pakaian ke, boleh juga cara cuci baju melayu supaya tidak luntur dan rosak serta merta.

Amacam, best ke best dengan perkongsian untuk kalini ? Dapat banyak idea yang bercurah-curah untuk korang buat Facebook jadi meriah? Pastikan buat tindakan ya..


Okay seperti yang dijanjikan pada awal artikel tadi, korang boleh dapatkan link video ni dekat sini tau..


Meh sini dapatkan dengan segera di –> www.50kusahawan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !