fbpx
blog najib asaddok

Kesusahan Hidup Paksa Suri Rumah Ini Ganti Susu Anak Dengan Susu Pekat Manis

Kesusahan Hidup Paksa Suri Rumah Ini Ganti Susu Anak Dengan Susu Pekat Manis

Dalam hidup ni, bila kita rasa susah sebenarnya ada orang yang lagi struggle, tertekan dan susah daripada kita…

Bayangkan, suri rumah ni tak ada duit nak beli susu anak sampai terpaksa bagi susu pekat manis dan letak gula. Itu pun dia letak sikit-sikit sebab nak jimat..

Kalau korang berada di tempat suri rumah ni apa yang korang rasa? Mesti korang faham perasaan dia kan….

Ernest Philip yang berusia 43 tahun ini tak sampai hati biarkan anak menangis kelaparan sebab tu dia cuba sedaya upaya dengan berikan susu pekat manis. Bagi dia janji ada rasa dan warna putih-putih susu.

Bengang dengan keadaan susah waktu tu, suri rumah ini paksa diri untuk buat bisnes. Mula-mula dia start dengan jadi Dropship jer.. Dapat lah untung dalam RM2.

Tak berhenti setakat tu, dia cuba nasib jadi Stokis produk kecantikan menggunakan brand Nest Philip. Kalau nasib baik, dapat lah dalam RM4,000 sebulan, kalau tak jualan cukup-cukup makan jer..

Dia sebenarnya dah join kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) dua kali pada Jun 2020 dan Mac 2021. Dari sini banyak yang dia belajar terutama sekali cara yang betul untuk onlinekan bisnes. 

Bila nampak Tuan Najib Asaddok dan Team Momentum boleh bantu dan bimbing dia untuk grow lebih jauh, dia terus join circle Platinum.

Hasil daripada pergi cari ilmu dan guru, sales yang dulunya RM4,000 naik ke RM7,000 dan seterusnya dia pecahkan jualan RM10,000 sebulan. Hebat kan?

Baru-baru dia berkongsi dengan kami, dia berjaya capai jualan lebih RM23,000 dan boleh bagi duit belanja pada mak di kampung setiap bulan, tanpa mengharapkan duit suami.

Pencapaian terbesar dia selepas dia buat bisnes bila mampu hantar anak ke sekolah swasta, mampu beli emas dan beli handphone baru. 

Antara benda betul yang dia buat ialah onlinekan bisnes di Facebook, konsisten buat Facebook Live, betulkan ayat copywriting dan trust the process..

Amacam? Ernest dah buktikan suri rumah juga boleh berjaya. Dia ni sambil mengemas rumah, memasak dan jaga anak pun boleh buat jualan 5 angka sebulan. 

Bayangkan kalau dia tak bertindak untuk buat bisnes dan pergi belajar. Korang rasa dia boleh capai ke apa yang dia ada sekarang? Semua ni berkat dia cepat buat tindakan dan dapat bimbingan yang betul..

Ada ke suri rumah dekat sini nak berjaya macam Ernest? Dapat beri keselesaan pada keluarga, ada cashflow yang bagus dan dapat bantu suami bina kehidupan yang lebih baik.

Jom dapatkan bimbingan daripada kami. Segala info dan maklumat terkini korang boleh dapatkan di channel telegram → www.TelegramNajib.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !