fbpx
blog najib asaddok

Jongkong Emas Vs Handphone

Jongkong Emas vs Hp

Hari ni saya nak share pertemuan saya dengan seorang sahabat dan ada beberapa point yang saya boleh berkongsi dengan korang. Saya yakin para isteri mesti suka cerita ni sebab saya nak cerita tentang emas. 

Bagi saya seorang isteri ni kena ada redha suami, kasih sayang, kelembutan dan seorang suami yang pemurah. 

Semalam kami belajar tentang ilmu jongkong emas, tak belajar banyak tapi ada la sikit ilmu yang saya boleh share dengan korang. Saya first time pegang jongkong emas 1kg, 100gram, 500gram.

Kawan saya ni jual emas jadi saya berpeluang lah untuk tengok emas yang besar-besar. Bukan nak beli pun tapi kami dari dulu memang suka beli emas sebab mudah dicairkan. 

Saya dulu dah biasa pajak gadai, saya terdesak tak ada duit. Memang malu beb, dapat lah dalam RM3,000. Masa tu saya dapat repair kereta dan dapat join kelas yang saya memang nak join. 

Berkat saya cari ilmu walaupun terpaksa bergadai, Alhamdulillah sekarang saya mampu untuk ganti balik. Malah lebih daripada apa yang saya gadaikan dulu. Saya nekad sebagai seorang suami, satu hari nanti saya akan ganti balik dan konsisten beli emas. 

Lepas daripada kejadiaan tu saya berjaya pecahkan jualan bisnes RM30,000 pertama, punya lah happy. Bukan senang sebab tu saya faham perasaan anda yang masih struggle nak pecahkan jualan RM10,000 sebulan. Saya dah lalu dulu jalan tu..

Nak ke nak saya share apa jadi lagi lepas saya gadaikan emas isteri saya? Haaaa, apa kaitan dengan handphone? Jom dengar jap dalam video ni..

Korang dapat sesuatu daripaa sharing kali ni? Saya harap kita dapat jumpa dalam Kelas RPM Gandakan Jualan Online & Capai RM10,000 Pertama yang akan berlangsung selama 2 hari pada 23 & 24 Oktober 2021. 

Boleh daftar segera di www.naktarikpelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !