fbpx
blog najib asaddok

Jom Bersembang Bersama Saya & Isteri..

Jom bersembang bersama saya dan isteri

Hari ni saya nak santai-santai jer, buat sesi Q&A di mana saya dan isteri, Puan Iyzah akan cuba jawab tentang personal development, bisnes, marketing atau leadership. 

Ada yang tanya saya apa maksud Reach. Benda ni kalau kita tengok dekat posting kita berapa yang Facebook nampak benda tu lalu, tak semestinya orang respon atau tidak. 

Ada juga yang tanya berapa budget nak buat Ads, saya sarankan untuk letakkan RM15 jer sehari sebab kita kena test dulu walaupun kita dah kaya raya. Cuba RM15 untuk tengok berapa bagus kita buat. 

Ramai yang ingat buat Ads ni benda yang dia kena pandai teknikal, dia bukan teknikal sahaja tapi benda paling penting ialah gambar dan ayat yang kita guna. Bukan fokus nak tekan butang mana tetapi kita kena tahu siapa target sasaran yang betul.

Saya nak share lah dulu kan saya ingat orang yang berjaya ni sombong macam dalam drama tv orang kaya je mesti jahat tetapi lepas pergi majlis ilmu kita tanya 1 dia jawab 7. Masa ni la saya nampak orang yang berjaya ni sebenarnya suka nak share..

Kenapa yang berjaya suka nak share? Sebab dia tak nak orang lain lalu kesusahan yang dia dah lalu.. Begitu mulianya orang macam ni. Korang setuju dengan saya?

Nak ke saya share lebih lagi? Banyak soalan orang lain yang saya dah jawab dan korang boleh belajar banyak daripada apa yang saya nak share ni.. Apa kata korang luangkan masa untuk tonton video yang saya berikan ni sampai habis. Jom!

Best ke best bila buat bisnes ada kewangan yang bagus, dapat bahagiakan mak ayah.. Boleh ke beri peluang pada diri korang untuk saya dan Team Momentum bantu. 

Saya nak jemput korang daftar kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) Strategi FB Ads Capai RM10,000 Pertama yang akan berlangsung 21 & 22 Ogos 2021 (Sabtu & Ahad). Tak lama je lagi ni, korang jangan lepaskan peluang tau. 

Segera daftar di www.NakTarikPelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !