‘Jenayah’ Yang Selalu Usahawan Lakukan Sehingga Binasakan Bisnes

 

Tapi nak ceritanya, terlalu banyak usahawan tak faham perkara penting dalam bisnes sampaikan bisnes masing-masing masih lagi macam tu, susah nak move on ke level lagi tinggi.

Kenapa sampai bagi istilah JENAYAH?

Yerlah, kalau tak cakap jenayah, ada ke usahawan yang serius nak ambil tahu bahawa apa yang dia sedang lakukan tu sebenarnya tersilap, tersalah ataupun langsung tak bantu bisnes dia untuk grow?

So, kat sini ada beberapa isu, point, cabaran yang dia kena tahu dan kena segera ambil tindakan perbetulkan kembali keadaan.

Supaya nanti bisnes dia sentiasa konsisten boleh hasilkan result. Risau juga kalau-kalau usahawan boleh naik sekejap, tapi lepas tu jatuh.

So, anda kena take note setiap point yang dikongsikan dalam ni. Sebab ini semua berdasarkan pengalaman banyak usahawan, yang bila dia betulkan perkara ni, Alhamdulillah bisnes dia ada result.

Sama-sama kita elak silap, sama-sama kita ambil iktibar.

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !