It’s All About SPEED!

It's All About SPEED

Saya percaya setiap orang ada keinginan nak berjaya dan capai impian. Jadi pagi ni saya nak belanja korang sesuatu dengan topik kita it’s all about SPEED!

Ready ke ready? Saya baru ada kesedaran beberapa hari ni adalah setiap orang dan bisnes ada cabaran. Nak lebih mudah peniaga akan ada station atau step yang kena lalu dan setiap station ni akan ada cabaran. 

Sebab tu kita nak kena laju supaya kita tak tertinggal dan nak laju tak boleh sembarangan. Bila terlalu laju kadang-kadang kita akan terbabas atau out of control. 

Apakah kaitan SPEED ni dengan bisnes? Selain kelajuan, preparation juga penting dalam bisnes. 

Berdasarkan pengalaman saya berniaga dulu tahu cukup bulan ambil produk je.. Masalahnya kita tak prepare pun macam mana nak menarik orang dan kenalpasti siapa pelanggan kita. 

Bila melibatkan kelajuan dalam bisnes ni kita kena hati-hati supaya tak berlaku accident yang akan menyebabkan korang hilang modal, hilang working capital dan sebagainya. 

Bila kita betul-betul prepare, tahu matlamat yang kita nak capai dan tahu customer yang tepat. InsyaAllah kita boleh capai kejayaan daalam bisnes. 

Banyak lagi yang saya nak share dengan korang. Jadi pastikan korang stay tuned dan tonton video yang saya nak berikan ni sampai habis.. Boleh?

Kami dalam Momentum Internet tahu ramai usahawan dan peniaga yang masih lagi struggle berniaga bertahun-tahun tapi tak boleh nak capai RM10,000 pertama. 

Nak ke nak kami bantu anda naikkan jualan bisnes? Jom bertindak sekarang dengan daftar Kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) Gandakan Jualan Online & Capai RM10,000 Pertama. 

Jangan ketinggalan sebab korang berpeluang untuk dapat hadiah E-Book 30 Idea Posting di sosial media secara PERCUMA!

Boleh daftar di —> www.NakTarikPelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !