fbpx

Grow Bisnes & Team Mencontohi LEMBU

Grow Bisnes & Team Ikut Cara LEMBU

Hari ni saya nak share orang yang gagal adalah orang yang suka bertangguh. Macam mana saya tahu? Sebab saya dah banyak kali buat…

Banyak learning point yang saya belajar dan kalau kita lihat sejarah Lamborghini memang beri inspirasi sebab dia mengingatkan kita bahawa semua benda bermula daripada kecil.

Orang yang buat Lamborghini ni pun berasal daripada petani kemudian dia mengusahakan bajak untuk bantu industri petani masa tu. Adakah korang belajar sesuatu?

Saya nak share kalau lah saya boleh berpatah balik masa saya mula-mula start bisnes, saya akan asingkan duit syarikat dengan gaji saya. Bila kita start satu bisnes, kita kena tahu bahawa company tu adalah “majikan” kita. 

Masalahnya peniaga sekarang ni saya lihat usik dan guna guit sesuka hati sehingga bisnes yang dijalankan tak boleh grow dan pergi lebih jauh. 

Bila kita ada impian nak besarkan lagi company sudah tentu kita perlukan banyak duit. Daripada duit yang kita simpan sikit-sikit ni lah akan jadi banyak dan kita boleh guna untuk research & development. 

Korang okay ke setakat ni? Niat saya share dengan korang hari ni sebab bantu kefahaman korang dalam masa yang sama saya nak beri inspiras. 

Saya akan share banyak lagi dalam video Sarapan Minda Momentum yang saya berikan ni. Make sure korang tonton sampai habis tau sebab banyak manfaat yang korang boleh dapat..


Saya dan Team Momentum dah tak sanggup nak tengok korang struggle dalam bisnes. Apa kata buat tindakan sekarang dengan dapatkan 7 Video Strategi Facebook Ads Capai RM10,000 Pertama secara PERCUMA di —> www.NakTarikPelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !