fbpx
blog najib asaddok

Facebook Page Bisnes Baru Raih Followers Yang Ramai Pada Waktu Yang Singkat

Facebook-Page-Bisnes-Baru-Raih-Followers-Yang-Ramai-Pada-Waktu-Yang-Singkat

Dulu, Mossiah Bt Mahadi menjalankan bisnes umrah (KUJDT) bersama suaminya. Pelbagai cabaran dia terpaksa tempuh sebelum bisnes tu betul betul naik dan diterima ramai. Dia terpaksa menjual rumah untuk bayar hutang dan yuran untuk dia join kelas. 

Tahun 2020, dia diuji lagi sekali. Bisnes nya terpaksa ditutup disebabkan Covid-19 dan PKP.

Dia tak boleh nak survive dan tak ada sales. Tak nak rasa down terlalu lama. Dia mulakan dengan bisnes yang baru. Restoran yang berasaskan masakan lemak cili api.

Semua terpaksa dia mula dari bawah.Target pelanggan dah berbeza. Pekerja nya pula terpaksa beralih bidang dari servis ke bisnes restoran. Dia mula buat Facebook Page yang baru.

Disebabkan dia apply semua ilmu yang dia belajar tentang Facebook Ads, tiada masalah untuk dia tarik ramai followers untuk page baru. Dia mampu tarik ramai Ejen untuk bisnes frozen. Dan Alhamdulilah, sales pada mulanya mampu diraih lebih dari RM10,000 sebulan. 

Dia akui memang sangat berbeza dan mencabar untuk memulakan sesuatu yang baru.Tapi disebabkan ilmu asas tentang Facebook yang dia tahu, orang mula nampak posting dan produk yang dia jual.

Antara benda betul yang dia buat, buat Facebook Live untuk bagi pelanggan nampak dan kenal. Selain tu, sentiasa bagi value dan update posting dalam Facebook dan buat Like Marketing untuk tarik ramai pelanggan.

Ilmu Facebook ni kalau peniaga kuasai betul betul memang dapat membantu roketkan lagi sales dan bisnes. Korang tahu apa tu Facebook Ads? Nak belajar lebih mendalam dan nak saya bantu untuk tunjuk cara yang betul? 

Jom dapatkan 7 Video Strategi Facebook Ads Capai RM10,000 Pertama di www.naktarikpelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !