Duit, Perhubungan, Keyakinan & Ketakutan

Duit, Perhubungan, Keyakinan dan Ketakutan

Hari ni saya nak share tentang beberapa benda yang saya dapat daripada seminggu saya duduk bertapa dalam bilik, coaching anak murid saya. 

Bayangkan sehari saya spend 15 jam untuk bercakap dengan para peniaga, usahawan di kalangan anak murid saya yang berada dalam circle Ultimate. 

Biasanya mereka akan update report, pencapaian dan win dari segi personal yang dia dah capai sebab saya suka nak tengok benda ni dulu..

Kita ni kalau berniaga, kita nak kena tengok apa yang dah berjaya capai untuk diri dan family. Kalau berniaga sales gebang-gebang banyak tapi akhir sekali tak ada duit.

Bila tak ada duit, automatik peniaga ni tak dapat capai personal target dan tak dapat nak beri manfaat pun pada orang sekeliling.

Korang dapat sesuatu? Kebanyakan orang yang baru berniaga ni saya nampak bisnes macam jabatan kebajikan yang tak boleh menampung beri kebajikan pada orang..

Kemudian kita lihat pencapaian dalam bisnes, adakah bisnes boleh grow? Dapat tambah team? Dan dapat tak beri manfaat pada orang lain.. 

Saya nak share dengan korang apakah sebab kegagalan teruk berlaku, benda ni berlaku disebabkan duit, perhubungan, ketidakyakinan dan ketakutan. Ini yang saya nak share dengan korang. Pastikan tonton video yang saya berikan ni sampai habis tau..

Saya dan Team Momentum serius nak bantu korang naikkan jualan bisnes. Jom bertindak sekarang dengan jadi yang terawal untuk rebut peluang pada 28 September 2021 dari kami di —> www.NakTarikPelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !