Camna Nak Jadi Hensem Macam Staf Momentum

Camna Nak Jadi Hensem Macam Staf Momentum

Haaaa, tajuk hari ni team saya suka sebab macam mana nak jadi hensem macam staf Momentum. 

Mata saya lihat staf saya di Momentum ramai yang hensem tapi apa yang saya nak cerita adalah kami di Momentum rajin jaga stamina. 

Ramai yang jenis pergi main badminton, jogging dan mereka sukakan aktiviti lasak. Apa yang saya lihat mereka bukan sahaja laju buat kerja tetapi mereka juga cepat respond bila saya ajak untuk main game. 

Apa yang saya belajar, semua orang boleh laju, pandai dan BERJAYA kalau mereka nak. InsyaAllah semua dengan izin Allah swt. 

Jangan lupa juga untuk usaha, doa dan tawakal. Korang dapat sesuatu daripada sharing saya hari ni?

Dan saya suka tengok team saya happy bila dapat makanan. Pada saya team yang suka makan ni tak nampak gemuk pun sebab mereka sentiasa aktif. 

Korang nak ke nak saya share lebih lagi? Saya akan bongkar lagi rahsia team saya hensem dalam video yang saya berikan ni..

Jom join group telegram untuk dapatkan info terbaru di www.TelegramNajib.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !