fbpx
blog najib asaddok

Buat Bisnes Gempak Boleh Bantu Ramai Orang

Bantu

Alhamdulillah, selesai juga Program KasihNya siang tadi. Semuanya berjalan dengan lancar. Terkesan di hati ni nak buat bisnes luar biasa supaya dapat bantu lebih ramai orang diluar sana


Tak nak dah buat biasa-biasa.. Sebab masih ramai lagi yang perlukan bantuan & sumbangan untuk jalani kehidupan mereka. Allah.. Sebak sangat hati ni bila tengok keadaan mereka…



Dan syukur Alhamdulillah, sebab bukan sahaja saya dan Team Momentum turun padang, tapi student-student Ultimate Plus pun join.


Jutaan Terima Kasih pada student Ultimate yang ambil peluang untuk sama-sama bantu dalam program KasihNya iaitu

  1. Pn Norhafeezah Jamion ( FRD Motorsport )
  2. Puan Siti Khadijah ( Khatyz )
  3. Tuan Muhammad bin Mohd Ridzuan ( Aydeer )
  4. Tuan Raja Alnazlan Shah ( Istana Emas )
  5. Puan Siti Nurain Jeffren ( Nurain Jeffren )
  6. Tuan Mohd Salleh ( Udeena )
  7. Tuan Muhammad bin Mohd Bilal ( Bilal Permata )…

Semoga anda yang lain juga akan buat tindakan yang sama untuk beri manfaat pada semua orang.. Lebih ramai orang yang kita bantu, insyaAllah lebih mudah perjalanan hidup kita. Lagi banyak kita peroleh, lebih banyak kita boleh memberi.

#segalanyaberubah

#kasihNya

#ORMnajibasaddok

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !