fbpx
blog najib asaddok

Biskut Raya Buatkan Rafshanjani Tak Pernah Sambut Raya

Assalamualaikum

 

.

Nama saya Wan Ahmad Rafshanjani kepakaran saya adalah dapat megembalikan seyuman insan yang tersayang dengan kelembutan dan kemanisan dalam setiap gigitan kek yang segar dari oven kami setiap hari. Saya menjalankan bisnes di Kelantan.

 

.

Alhamdulilah sale saya mencecah RM60,000 ribu sebulan daripada dulu sebelum bermentorkan Sifu Najib Asaddok sale saya hanyalah RM9000 sebulan.

 

 

.

Saya pernah terjebak dengan game abaikan keluarga abaikan bisnes. slalu kena membebel dengan mak dan wife kena jaga bisnes jangan duduk rumah main game jer tahu.

.
Macam mana saya nak buat marketing saya tiada ilmu dan saya tidak pernah tahu pun pasal facebook ni boleh buat marketing. Buat kek saya pandai alhamdulilah tapi kurang sambutan disebabkan itu la saya malas kerja dan give up.
.

 

Saya pernah terfikir saya menyesal kahwin dan ada anak saya tak boleh nak membahagiakan mereka.
.

Alhamdulillah saya bersyukur sekarang saya ada mentor yang guide saya. Saya berterima kasih kepada Sifu Najib, Team Momentum dan Ultimate Circle kerana memaksa saya untuk ubah kehidupan saya & buat saya selalu mintak maaf dengan mak serta bertanya mak ada ke saya buat salah minggu ni.

.
Dulu saya selalu kena marah tak jaga bisnes malas kerja. Sekarang saya balik kerja lewat malam mak saya pula marah sebab abaikan anak saya.

.
Seumur hidup saya berkahwin saya tidak pernah pun menikmati hari raya kerana stok biskut raya saya tak habis. Saya kena jual sendiri dekat pasar malam sampai pagi raya. Harı raya ke-2 kedai saya dah bukak sebab kedai saya kena kejar sale.

 

.
Saya tidak sedar saya dah hancurkan impian anak dan isteri saya nak raya. Allah hantar saya jumpa Sifu Najib untuk saya tidak ulangi lagi kesalahan saya ni. Saya pegang amanah Cikgu Fikry insyallah seminggu sebelum raya saya akan habiskan stock biskut raya saya dan beraya dengan orang tersayang tahun ini.

.
Insyallah saya target sale saya tahun ni 1 juta tapi Sifu Najib suruh saya buat RM1.2 juta,  saya nak capai Lebih dari yang Sifu Najib suruh saya tak nak hampakan big why dan Sifu saya.
.

Alhamdulillah Win saya bulan ni adalah saya Baru bukak cawangan ke-2 dan Kedai ni tak sempat letak singboard lagi dah dapat 1500.00 sale sehari. Saya rasa tak masuk akal buat iklan dan letak link waze jer dekat page orang boleh jumpa kedai saya.

 

.

Terima kasih kepada Sifu Najib Asaddok & Team Momentum Internet.

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !