fbpx

Berkorban Atau Terkorban?

Berkorban atau terkorban

Hari ni saya nak bercakap tentang korban atau terkorban. Bukan semua orang dapat peluang untuk rasa kejayaan berkali-kali. 

Mana satu korang nak? Ramai orang yang nak berjaya tapi dia tak bersedia pun untuk berkorban.  

Saya tak nak melihat ramai peniaga terkorban sebab saya tahu kita ni ada banyak tanggungjawab kepada family, ibu ayah, anak-anak dan pasangan..

Korang faham ke faham ni? Siapa dekat sini yang dah bersedia dan sanggup nak berkorban demi nak capai kejayaan yang dia nak..

Jom dengar jap ada benda penting yang saya nak sampaikan dalam video ni..

Siapa yang nak tempatkan diri dalam kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) Gandakan Jualan Online & Capai RM10,000 Pertama pada 6 & 7 November 2021 di → www.NakTarikPelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !