Bagaimana Cara Seorang Usahawan Jadi Jutawan

usahawan jutawan

Jutawan yang berjaya dalam bisnes atau anda yang sedang bertungkus lumus untuk jadi seorang jutawan berjaya perlu tahu dengan tindakan ni.


Cara yang mereka buat supaya mereka bekerja ada result, ada perkara yang boleh buat mereka capai impian


3 Perkara penting yang anda wajib tahu untuk buat tindakan. Kalau salah satu daripada 3 ni anda belum ada, segera bina dalam diri anda.


Okay dah ready?


Meh kita ROLL IT


Yang Pertama kena ada “SKILLS


Betul kan? Kalau takda skill, macam mana nak pastikan sesuatu tindakan tu menjadi?

Kena asah lagi skill anda, buat tiap hari jadikan rutin baru lah skill itu akan kukuh dan powerfull!


Yang kedua kena tahu tentang “MARKETING” dalam bisnes.


Marketing ni ibarat jantung pada bisnes. Kalau takda jantung dalam badan manusia agak-agak boleh hidup atau sebaliknya? Itu lah yang berlaku dalam bisnes.


Setiap bisnes perlukan jantung iaitu MARKETING, baru lah bisnes tu boleh sustain dan grow dalam market.


Untuk part Marketing, anda kena peka selalu dengan keadaan kerana cara marketing sekarang berubah.


Dah tak sama macam dulu, sekarang dah lebih pada online. Jadi kalau anda tak follow trend marketing, anda dah pun buang jantung bisnes anda!


Yang Terakhir adalah “SALES


Anda dah ada ilmu dalam Marketing, dah upgrade diri untuk improve lebih pada skill tapi yang tanda tanya untuk setiap bisnes adalah mampu kah mereka convert sales?


Tugas marketing adalah tarik pelanggan, tarik bakal pelanggan dan tugas sales adalah tukarkan @ convert mereka kepada client kita, membeli dengan kita.


Ni lah pentingnya kena ada team Sales dalam sesuatu bisnes.


Amacam, dapat sesuatu dengan sharing ni? Cer komen kt bawah apa learning point dan tindakan yang akan anda lakukan untuk bisnes anda.


Terima kasih yang komited komen di ruangan bawah. Saya berlanja untuk anda yang komited dengan dapatkan VIDEO PANDUAN yang nilainya RM999 tapi kami beri secara percuma


Khas untuk anda yang dah komen ! Semoga anda berjaya dan sukses selalu

www.50kusahawan.com

Anda agent,stokis,dropship yang perlukan bimbingan dalam marketing online? Upgrade skills anda di dalam RPM Nak Tarik Pelanggan Edisi Khas Ejen ni!

–> www.NakTarikPelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !