fbpx
blog najib asaddok

Anak Penjual Nasi Lemak Kongsi Tips Berjaya Dalam Bisnes Construction

Construction Anis Sakina

Alhamdulillah, dah macam-macam kisah bisnes yang kami daripada Team Momentum dengar.. Dalam masa yang sama turut berbangga dan tumpang gembira di atas pencapaian mereka.

Kami faham dalam tempoh pandemik ni ramai yang terkesan bila bisnes tak dapat beroperasi seperti biasa tapi kami harap usahawan di luar sana tak give up.. InsyaAllah dengan izin Allah mudah-mudahan segala urusan dipermudahkan.

Ada sorang anak murid Tuan Najib Asaddok ni yang bernama Puan Anis Sakina.. Kami nak share sikit cerita beliau untuk menjadi inspirasi buat anda semua.

Dulu sejak di bangku sekolah beliau dah bantu ringankan beban keluarga dengan bantu emak dan abah berniaga nasi lemak.. Tapi bisnes tak dapat bertahan lama selepas emak disahkan menghidap sakit kanser paru-paru tahap 3. Sebagai anak sulung daripada 3 orang adik beradik, Puan Anis terpanggil untuk bantu keluarga selepas kehilangan emak yang tersayang. 

Puan Anis ni berkelulusan diploma teknologi maklumat perubatan.. Hebat kan? Tapi beliau kuburkan impian dan kerjaya demi keluarga. Beliau nekad untuk majukan bisnes keluarga dalam bidang construction. 

Syukur Alhamdulillah, selepas belajar dengan Tuan Najib Asaddok sales daripada KOSONG pada bulan April 2020 terus meroket ke RM2 Juta pada bulan Jun 2020.. Hebat ke hebat dalam tempoh yang pendek ni beliau berjaya buat sales tinggi, RM2 Juta sebulan tau bukan setahun!

Kami daripada Team Momentum tumpang gembira di atas pencapaian Puan Anis ni dan turut terinpirasi apabila beliau berkongsi rahsia berjaya dalam bisnes. Antaranya:

  1. Turunkan EGO untuk cari ILMU marketing dan GURU yang boleh bantu dalam bisnes.

  1. Betulkan MINDSET untuk bantu lebih ramai pelanggan.

  1. Belajar teknik Facebook Ads yang betul dan STOP buat boost post

  1. Utamakan keluarga supaya mendapat keberkatan hidup. 

  1. Kembangkan lagi bisnes dengan tambah TEAM. 

Amacam? Mesti anda terbakar dengan perkongsian Puan Anis ni kan? Betul lah macam yang Tuan Najib Asaddok selalu pesan ”Bila kita buat benda yang kita tak pernah buat, kita akan dapat apa yang kita tak pernah dapat”. Betul ke betul? 

Kalau anda nak berjaya macam Puan Anis ni buat tindakan segera. Kami dah tak sanggup nak tengok anda semua struggle dalam bisnes. Beri diri anda peluang untuk kami bantu.  

Jom join dan daftar kelas Onlinekan Bisnes Anda di → www.NakTarikPelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !