fbpx
blog najib asaddok

7 PERKARA SHORTCUT UNTUK BERJAYA

Anda pernah dengar usahawan merungut kenapa dia lambat berjaya tak macam orang lain? Dan kadang-kadang pelik kenapa orang lain boleh berjaya tapi bukan dia. Kalau anda pernah dengar, anda wajib baca ni sampai habis.

Nak berjaya dalam bisnes memang perlukan masa, yang penting adalah PROGRESS dari semasa ke semasa. Tapi sampai bila kita nak tangguhkan kejayaan kita tu. So, hari ini saya nak SHARE 7 perkara yang boleh Shortcut-kan masa anda 10 tahun.

Ini 7 perkara yang boleh bantu anda berjaya dalam bisnes dalam masa yang lebih SINGKAT

  • Tahu PUNCA Sales Stuck

Ramai bisnes dia STUCK dengan sales yang sama setiap bulan. Stress sebab kos perniagaan semakin bertambah. Tahu punca atau sebab kenapa SALES stuck akan bantu anda untuk kenalpasti apa kesilapan dlm pemasaran selama ini. Kena ingat, silap dalam pemasaran akan buat duit anda MELEBUR

  • Kuasai Strategi TARIK Pelanggan

Nak berniaga mesti pandai tarik pelanggan, kalau tidak siapa yang nak datang beli. Punca sales stuck paling utama sebab usahawan GAGAL tarik pelanggan. 90% pula tak kenal siapa pelanggan fokus mereka sebenarnya. Macam mana nak mula kempen pemasaran dengan BETUL? Saya akan ajar anda TEKNIK PROVEN SUCCESSmenarik lebih ramai pelanggan datang mendapatkan produk/servis anda!

  • KEKALKAN Pelanggan

Kekalkan pelanggan sedia dapat bantu roketkan sales anda setiap bulan. Kelemahan utama adalah tak dapat jaga dan follow up pelanggan disebabkan kekangan masa, maka saya tunjukkan apa TEKNLOGI TERKINI anda boleh guna untuk jaga pelanggan dan kekalkan mereka jadi pelanggan setia. 

  • 4 Kunci PEMASARAN

4 Kunci ini merupakan FORMULA paling berkesan, terbukti dan sangat efektif untuk naikkan bisnes dia ke tahap lebih tinggi. Ianya sangat praktikal dan memudahkan usahawan kuasai pemasaran secara online. Anda jelas dengan 4 Kunci ini, anda akan mudah lakukan PEMASARAN online langkah demi langkah.

  •  Teknik PENGARUH Pelanggan

Tak ramai usahawan faham cara pengaruhi pelanggan dengan teknik NAMPAK. Dia boleh gunakan teknik ini untuk pengaruhi prospek sejak hari pertama dia nampak bisnes anda. Cara ni adalah cara utama bisnes-bisnes dan jenama gergasi bermain untuk sentiasa pengaruh masyarakat hingga bisnes mereka diingati & tahan berpuluh tahun lamanya.

  •  Formula Online Rocket Marketing GROW 10x

Semua perniagaan akan lalui fasa sales meroket. Tapi macam mana nak sustain dan GROW dalam bidang perniagaan yang kita terlibat tu. Saya akan berikan pendedahan eksklusif bagaimana anak murid saya di kalangan usahawan dan founder boleh mencapai sales lebih 10X ganda dari mereka bermula. Ada banyak case study akan saya tunjukkan pada anda. Seeing is believing!

  •  Ayat POWER Tarik Pelanggan

Ayat power mesti sentuh emosi, baru senang nak buat sales. Saya akan tunjukkan satu persatu teknik yang berkesan. Tak cukup dengan tu saya akan DEMONSTRATE macam mana nak tulis dengan betul. Anda akan jadi Pakar Ayat Power jika tahu teknik ni. Pelanggan akan merayu-rayu nak beli dengan anda, rebut produk anda bukan CABUT!

Bayangkan apa jadi pada bisnes anda kalau anda dapat kenal pasti 7 PERKARA di atas ni. Tiada teknik MAGIC tapi tindakan yang luar biasa dan ilmu yang betul akan tentukan nasib bisnes anda.

PENGUMUMAN!!!!

Saya nak bersama anda dalam program RPM2019 seperti maklumat berikut.

JOHOR BAHRU
Program : RPM2019
Tarikh : 26 Oktober 2019
Lokasi : Thistle Hotel Johor Bahru

SHAH ALAM
Program : RPM2019
Tarikh : 2 November 2019
Lokasi : IDCC, Shah Alam.

Tiket ini bernilai RM999… TAPI
Ini tawaran saya berikan kepada anda, anda boleh dapatkan serendah RM1 saja dan jimat RM998.

Sabar Dulu!!! Bukan semua orang layak. Hanya kepada 1000 usahawan yang betul-betul komited saja layak dapat tawaran ini. Nak jadi 1000 yang terawal? 

Klik –> KOMITED

Ingat!!! Pendaftaran dibuka pada 11 September 2019 jam 10pagi

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !