fbpx

5 Perkara Founder Perlu Buat Untuk Bina Ejen Yang Super Power!

5 Perkara Founder Perlu Buat Untuk Bina Ejen Yang Super Power!

Kita sebagai peniaga ada tanggungjawab dan reason why. Kenapa kita berniaga? Pastinya ada sebab kenapa kita adanya nak sarapankan minda kita ni. 

Pagi ni saya nak anda semua dengar betul-betul dengan clear. Apakah perkara yang anda patut belajar sekiranya pagi ni anda seorang Founder atau leader yang dibawah anda ni ada Ejen.

Dah ramai yang mengadu dengan saya Ejen saya lemau, tak ikut apa yang diajar, tak tahu copywriting, tak alert dan Ejen adalah sendu. 

Ada juga yang cakap dengan saya tak tahu macam mana nak buat Ejen ni bersemangat. Jad dengar betul-betul hari ni saya nak bagi beberapa benda yang saya dah train anak murid saya terutama mereka ni adalah Founder atau Leader. 

Mereka ni mungkin master stokis dan di bawah mereka ada Ejen. Saya juga dah melalui dan tahu cabarannya dan Alhamdulillah saya dulu pun ada pengalaman, saya pernah jadi Stokis, Ejen dan saya juga pernah berkecimpung dalam bidang training. 

Sedikit sebanyak pengalaman yang saya ada ni, saya nak kongsikan dan saya nak mengajar kepada anda hari ni. Boleh ke boleh?

Saya tak akan ambil masa yang banyak, sekejap je singkat, padat tetapi saya nak memberikan perkongsian yang padu. Kalau anda adalah Founder atau Leader. Jom tonton video yang saya nak berikan ni sampai habis..

Kalau anda alert atau follow sesi Sarapan Minda Momentum (SMM) ni, tolong jangan menyesal kalau sales anda masih lemau, sendu atau Ejen anda melompat jadi Ejen tempat lain. 

Itu akibat bila kita malas dan tak nak memberikan komitmen. Jadi tolong berikan sedikit masa anda untuk dengar perkongsian saya hari ni. Jom tonton video ni sekarang…

Amacam? Anda dapat sesuatu daripada perkongsian saya? Nak ke nak kalau saya berikan lebih lagi. Jom dapatkan 6 E-Book Copywriting Yang Buatkan Pelanggan Rebut, Bukan Cabut secara PERCUMA di https://naktarikpelanggan.com/copywriting

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !