5 Advantage Bila Korang Jadi Seorang Usahawan

5 Advantage Bila Korang Jadi Seorang Usahawan

Korang rasa bila jadi peniaga apa value yang korang boleh sampaikan? Ramai yang tak tahu apa advantage yang hanya peniaga jer akan dapat.

Jom baca 5 advantage yang saya sharekan kat korang. Nak tahu apa advantage dia. Then, jangan lupa nak baca geng!..

5 Advantage Bila Korang Jadi Seorang Usahawan
  1. Be Your Own Boss

Usahawan ni bebas dan tak akan terikat dengan mana-mana pihak atasan sebab korang akan ada kuasa untuk ambil keputusan.

5 Advantage Bila Korang Jadi Seorang Usahawan

2. Buat Kerja Tanpa Makan Gaji Daripada Orang Lain.

Bila buat bisnes ni, korang boleh set target income yang korang nak capai tak kira sebulan atau setahun. Its your game. 

3. Bebas Buat Perkara Yang Korang Minat.

Tak payah nak apply cuti seminggu awal, korang boleh spend time dengan family korang dan boleh relax pada bila-bila masa dan tak kisah selama beberapa hari.

4. Bijak Ambil Peluang Baru.

Ramai orang tak mampu nak cari peluang baru untuk ubah hidup mereka. Korang boleh ambil peluang tu dan gunakannya sebelum orang lain dapat tahu.

5. Dapat Beri Banyak Manfaat Pada Orang Ramai.

Nak jadi seorang usahawan ni bukannya senang tapi korang akan ada peluang untuk dapat pahala dengan membantu ramai orang yang susah tak kisah dari segi peluang pekerjaan atau dari segi jual produk/servis.

Ingat hanya  korang yang mampu ubah hidup dan bisnes korang.  So, apa tindakan korang? Jangan ambil masa fikir terlalu lama untuk buat keputusan.

Korang perlu bertindak segera. Boleh ni?  Tinggal sehari lagi jer ni untuk korang belajar? Belajar apa? Belajar macam mana nak ubah cara korang buat bisnes. Belajar macam mana nak ubah hidup korang. Nak ke nak ni?

 Jom daftar ke Kelas Onlinekan Bisnes Anda (OBA) secara PERCUMA di www.NakTarikPelanggan.com/oba

Jangan lupa geng!!!.. See you then

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !