fbpx

3 Perkara Anda Patut Buat Untuk Roketkan SALES Segera!

3 PERKARA PENTING Kalau Anda BUAT, Bisnes Akan MELETUP Secara ONLINE ! Wajib Tahu jika anda Usahawan, Business Owner, Founder, Stokis Serta Agen Produk/Servis.

.
Nak share sikit jika anda SERIUS nak meroketkan sales anda & anda tak nak pening dah fikir kenapa SALES masih suam-suam kuku.

.

Masalah ramai usahawan termasuk saya juga satu ketika dulu adalah TAK buat apa perkara yang patut mereka buat. Lebih ramai buat perkara yang tak penting & tertinggal perkara penting.

 

 

.
Sebab tu lah kena fahamkan apa 3 perkara penting yang patut anda buat & akan beri kesan kepada SALES anda secara online ni.

.

#1 Fokus pada Page Facebook
.
Ramai selalu confius nak update kat profile ke page. Pengalaman saya sebelum ni, hidup kita lebih senang fokus kepada 1 perkara.

.
Kalau anda serius nak berbisnes, fokuskan pada page sahaja, tarik lebih ramai fans dan tukar mereka jadi pelanggan dengan content yang berkualiti.

 

 

.

#2 Bina Tarikan Menarik Pada Fans
.
Cuba anda fikir kenapa ramai orang suka menonton TV? Apa daya tarikan TV tu? Bukan ke sebab orang nak tengok cerita (movie, hiburan, berita dll ). Di antara tu yang nanti akan ada iklan untuk mempengaruhi penonton membeli produk/servis.

.
Cuba bayangkan bila TV tiada cerita, hanya iklan jer.. Saperlah yang nak tengok. Samalah macam page di facebook, ramai usahawan sibuk post iklan tanpa ada ‘cerita’ yang menarik.

.
Sebab tu lah jadi susah nak dapat pelanggan. Ini point sangat penting dalam Seminar Roket Bisnes, saya akan ajar cerita yang menjual & buat pelanggan merayu nak beli.

 

 

 

.

#3 Elak Stuck Dalam Bisnes
.
Ramai juga yang selalu stuck & tersangkut dalam bisnes, sebab tak tau dah apalagi cara nak tarik pelanggan. Satu-satunya cara yang dilakukan oleh orang-orang yang sangat berjaya di seluruh dunia adalah sentiasa belajar dari guru yang memang terbukti berjaya.
.

Hari ni masih ada OFFER Seminar Roket Bisnes untuk yuran serendah RM80 ( dengan syarat daftar 3 orang ) sempena Hari Malaysia ni…

 

Anda akan pelajari perkara ni dalam Seminar
=======
.
[✔] Bagaimana strategi yang betul dalam pemasaran online yang akan bawa bisnes anda ke NEXT LEVEL. Ramai yang bisnes tersangkut pada sales RM10,000 ke bawah, dan ada juga yang capai satu level dan masih tak naik-naik jualan mereka. Saya akan beri formulanya!

.
[✔] Ilmu mengayat pelanggan iaitu COPYWRITING memukau, inilah kelemahan paling ketara ramai usahawan yang perlu diperbaiki segera. Ayat anda dah power ke belum? Meh saya ajar & belanja masa seminar nanti.

.
[✔] Saya juga akan ajar nak mulakan marketing Facebook Ads dengan cara yang paling pantas anda boleh kuasai… Sesuai untuk bisnes samada produk atau pun servis. Ramai buat iklan/marketing di Facebook tetapi 99% buat dengan strategi yang SILAP.

.
SIAPA YANG BOLEH HADIR?

.

Anda yang ingin menghadiri Seminar ini mestilah mempunyai ciri jualan berikut

– Jualan lebih RM30,000 Sebulan
– Jualan lebih RM50,000 Sebulan
– Jualan lebih RM100,000 Sebulan
– Bawah RM10,000 Sebulan

.

InsyaAllah saya sendiri akan turun ke 5 lokasi iaitu
.
✔ Johor Bahru 7/10/2017
✔ Cyberjaya 8/10/2017
✔ Ipoh 14/10/2017
✔ Sungai Petani Kedah 14/10/2017
✔ Melaka 21/10/2017

.

Bersedia untuk meroketkan bisnes anda di mana kali ini saya akan menawarkan yuran seminar serendah RM80 sahaja ( dgn syarat daftar bertiga ) untuk mereka yang mendaftar awal. Harga Asal adalah RM250.

.
 Seminar Roket Bisnes 2017
 5 Lokasi ( Sila Pilih Ya )
 Masa 8pg – 1 petang

.
Saya tak sabar ni nak join! Cam ner nak daftar?

.
Senang jer! Klik link ni laju2 sebab takut seat SOLD OUT
——> www.roketbisnes.com
——> www.roketbisnes.com

.
Hadir dan betulkan cara anda, jangan terus guna cara SILAP dan akan buat anda GIVE UP dalam bisnes. Beri peluang sekali ni untuk mula ONLINE kan bisnes anda dengan cara yang berkesan.

.

 

.

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !