fbpx
blog najib asaddok

13 TAHUN EGO DALAM BISNES PUNCA UTAMA SALES TUAN NIZAM MERUDUM HINGGA TERPAKSA BAWAK GRAB!

hartanah

Ejen Hartanah buat grab tau .. Terpaksa korbankan masa demi untuk orang yang tersayang..

Dua tiga hari tak balik bawak Grab untuk sara anak dan isteri yang saat tu sedang sarat mengandung. Sales dah terjunam macam nilah saat menguji “EGO” Tuan Nizam.


Anda pernah kenal orang yang macam ni. Ego seseorang tak ubah apa-apa pun dalam hidup bila tak nak bertindak buat sesuatu dalam hidup.


Tuan Nizam seorang Property Ejen yang dah lama dalam industri selama 13 tahun. Dulu kesilapan UTAMA beliau ialah hanya menjual rumah untuk duit sara hidup beliau sahaja. So masa tu tertumpu hanya untuk menjual sahaja.


Bila focus kepada diri sendiri sahaja. Bisnes beliau tak boleh nak grow kerana dalam bisnes yang penting di ajar oleha Tuan Najib adalah BANTU ORANG LAIN. Atau beri MANFAAT kepada orang lain.Bila beliau ubah mindset untuk bantu orang lain dapatkan rumah IMPIAN. Mindset BANTU ni menyebabkan sales beliau berubah. Setiap hari ada sahaja closed sales untuk belian rumah IMPIAN.


Peningkatan beliau sangat mendadak sebab tahun 2019 beliau punya sales RM12,000,000 sahaja. Tapi selepas komited untuk di “JERUNG” oleh Tuan Najib dan Team Momentum. Sales sehingga June 2020 ni dah RM8,000,000!


Wow dah nak breaks Sales tahun 2019 dah! Ya betul ni lah result anda layak dapat bila buat KEPUTUSAN betul untuk belajar. Faham ke Faham?


Kami sangat komited untuk bantu Tuan Nizam Kamisan capai RM48,000,000 tahun 2020 capai MATLAMAT beliau.


Jap jap jap sekarang ni nak tanya, anda yang baca ni dah bersedia ke nak di jerung sampai dapat result macam Tuan Nizam?


Kalau anda betul-betul nak kami bantu, anda boleh klik link ni untuk dibantu –> www.NakTarikPelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !