Tempat Makan Best Di Petaling Jaya, Khadijah’s Kitchen

Salam

Hari ni sajer nak share dengan korang satu tempat makan best di Petaling Jaya. Saya ni memang jenis yang suka cari tempat makan yang best-best bila berjalan serata Malaya ni…Biarlah harga tinggi sikit asalkan makanan yang dimasak memuaskan hati. Perlu juga cari yang berkhasiat tau…

Ok baru ni saya telah travel ke PJ untuk mengadakan Seminar Momentum Perniagaan Internet di Shah Alam pada 19 oktober 2014. Saya bertolak dari Kluang Jam 6:00 Petang dan selamat tiba pada jam 9:00 malam di area PJ. Memang saya selalu menginap di hotel area PJCC. Jadi tak tau nak makan kat mana, saya pun google lah tempat makan best di petaling jaya.

Terjumpalah dengan Khadijah’s Kitchen milik penyanyi popular tanahair iaitu Dato Khadijah Ibrahim. Ramai yang review mengatakan makanan di restoran beliau memang TERBAIK dari ladang. Kebanyakan menu adalah resepi beliau sendiri dan ada yang beliau sendiri sediakan. Jadi saya & team Momentum Internet pun teruslah menerjah ke restoran beliau di

DSC_0597

Jalan Bukit 11/2, Seksyen 11, 46200 Petaling Jaya, Selangor

Masa ni saya bawak emak saya sekali sebab esoknya nak menghadiri kenduri kahwin saudara di Bukit Jelutong Shah Alam.

Apalagi masing-masing order menu yang superb! Ada chance nak cilok buat rasa-rasa untuk anak tekak ni…

Saya sendiri order Mee Goreng Jawa siap suh tambah pedas lagi sikit…Bila sampai memang sedap & memang pedas sampai berjurai peluh dibuatnya!

DSC_0594

Mai tengok sket antara gambar yang sempat saya snap dlm restoran beliau ni

DSC_0587

Bawak Mak & Team Momentum Internet Sdn Bhd

DSC_0593

Laksa Johor

DSC_0596

DSC_0585

DSC_0592

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !