Takut? Takut Bini ? Takut Berjaya? Takut Pada Team?

Takut Takut Bini Takut Berjaya Takut Pada Team

Siapa yang setuju bila saya cakap dalam dunia ni benda yang kita nak adalah happiness tetapi ada orang yang takut pada bini, takut nak berjaya dan ada juga yang takut pada team sendiri

Saya dapat lihat kadang-kadang orang takut pada team sebab takut bila ditegur akan kecil hati, sentap dan takut dia berhenti. Lama-lama bila dibiarkan benda ni tidak akan mendapat kerbekatan. 

Setiap benda yang kita lalu dalam hidup pasti ada ketakutan dia. Contohnya takut nak berjaya sebab risau bila dah berjaya nanti lupa diri. Dalam situasi ni saya nampak isteri saya lagi banyak yang dia takut.. Siapa yang sama macam ni?

Sejujurnya kami memang takut pada team sebab ada di antara mereka tunjukkan mereka keras, membantah dalam diam dan ini membuatkan kami takut untuk tegur. 

Pada saya, ketakutan tu adalah normal cuma apa yang saya nak share hari ni macam mana kita nak mengatasi ketakutan tu. Bila kita terlalu layan sangat ketakutan yang ada, kita takkan dapat apa yang kita nak. 

Sama juga macam saya dulu takut kaya. Sebenarnya, ini yang akan jadi bila kita kurang melawat rumah anak yatim, kurang melawat orang gelandangan. Bila kita buat benda tuan-tuan kita akan nampak betapa besarnya tanggungjawab kita untuk beri sumbangan pada mereka. 

Banyak lagi yang saya nak share dengan korang. Ready ke ready nak dengar ni? Jom luangkan masa korang untuk tonton video yang saya nak berikan ni sampai habis. Jom!

Saya dan Team Momentum dah tak sanggup nak tengok korang struggle dalam bisnes. Apa kata buat tindakan sekarang dengan dapatkan 7 Video Strategi Facebook Ads Capai RM10,000 Pertama secara PERCUMA di —> www.NakTarikPelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !