fbpx

Marketing Guna OTAK Ke ______ ?

Marketing guna OTAK Ke ____?

Hari ni saya nak share dengan korang tentang silap ramai orang yang berniaga, adakah marketing kita nak guna kebijaksanaan otak, fakta, atau kita ada cara marketing yang lebih baik dan menyentuh hati manusia?

Haaa, nak tahu marketing bagus ke tak bagus ni senang je saya biasa lihat result yang saya dapat. Kalau dalam marketing result yang kita nak tengok adalah dari segi sales. Kalau capai jualan maksudnya bagus. 

Isu dan masalah ramai usahawan adalah tak capai target sales yang dah ditetapkan dan benda tu menyebabkan korang stress, pening, rasa diri tak guna dan rasa dah guna semua senjata tapi tetap tak menjadi. 

Kalau ada Founder, Ejen, Stokis dan Dropship, ni saya nak pesan tolong lah jangan buat iklan sebab orang tak suka iklan dan saya juga nak cakap marketing ni bukan hanya guna logik akal tapi kita kena bijak connect dengan hati pelanggan.

Korang kena faham manusia ni buat keputusan tak banyak guna kepala otak dan logik akal tapi manusia banyak menggunakan hati atau kita panggil emosi. Maksudnya, kita bagi sesuatu yang bermanfaat pada pelanggan supaya dia tertarik nak beli. 

Sebab tu nak buat apa-apa kempen marketing, kita kena selitkan faktor emosi yang kuat pada perasaan pelanggan kita. Korang dapat sesuatu? 

Saya dan Team Momentum serius nak bantu anda naikkan jualan bisnes. Jom dapatkan info dan maklumat lanjut mengenai bisnes online serta cara yang betul untuk tarik ramai pelanggan di www.TelegramNajib.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !