JURUJUAL WANITA MAMPU JADI SALESWOMAN NO.1 DI BORNEO & NO.3 DI MALAYSIA DENGAN FORMULA ONLINE ROCKET MARKETING.. WHAT??…

Ada satu kisah menarik yang berkaitan seorang wanita bernama Tiffany, seorang Jurujual di sebuah syarikat di Sarawak. Yang menarik wanita ini menjual track pick up dan lori untuk jenama Isuzu.

Oleh sebab dah lama stuck dalam bisnes & bosan dengan cara offilne yang sangat memenatkan tapi tak berhasil menyebabkan dia mula tersedar sesuatu perlu dilakukan untuk bisnes dia.

Dia mula menyedari dalam kesibukan bisnes yang tak berapa berhasil, masa dengan suami semakin kurang. Hubungan mula menjadi dingin dek kesibukan berniaga ‘kononnya’.

Berapa ramai di kalangan anda yang kenal usahawan yang ada situasi ni? Macam berniaga, macam dah buat macam-macam cara, tapi hasil takder, masa pun berlalu macam tu jer.

Sehingga tanggungjawab pun terlepas….

Tapi satu hari tu Tiffany tersedar dan sangat terinispirasi dengan kisah seorang anak murid saya yang dia kenali di Sabah, Saudara Rafi yang juga seorang jurujual  kenderaan ( Klik story dia di sini ). Dia hairan macam mana jualan Rafi sangat meroket di Sabah. Apa yang dia lakukan?

Sempatlah dia stalker FB Rafi tu baru dia tahu Rafi telah ONLINE kan bisnes dan belajar dari seorang Master Trainer namanya Najib Asaddok. Tanpa berlengah Tiffany terus mendaftar ke Roket Pemasaran Momentum pada bulan November 2018.

Di situlah hidup & bisnes Tiffany berubah, dari jualan biasa-biasa, pulang sahaja dari kelas RPM dan Advance Roket Bisnes , dia terus buat apa yang saya ajarkan.

Jualan mula bertambah sehingga meningkat ke 10 unit kenderaan sebulan, sehingga licin stok. Masalah baru wujud iaitu kekurangan stok pula tapi berbaloi sebab jualan dah meningkat berkali ganda.

Pada Disember beliau dapat ranking jualan No 1 di Borneo & No 3 jualan di Malaysia untuk syarikat Isuzu Malaysia. Amacam? Adakah anda terlibat dalam bidang sales & ingin kan peningkatan dlm jualan?

Lihat video sharing dari Tiffany ni

—> Sharing Tiffany

Dah daftar Roket Pemasaran Momentum pada yuran RM1?

Setakat ni dah hampir 3,000 usahawan mendaftar dan seat 5,000 semakin licin. Tiada gimik, tiada hidden cost, anda daftar percuma dan bawa RM1 ketika hari program nanti. Ajak rakan-rakan anda yang berniaga untuk daftar sekali.

Ini link untuk daftar sekarang

—> www.50Kusahawan.com

Tolong sebarkan kepada rakan-rakan anda ya!

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !