JENAMA PAKAIAN OWNER FASHION PATUT FOLLOW UNTUK KUATKAN BRANDING

Anda dalam bisnes fashion? INI ANTARA BEBERAPA CONTOH JENAMA FASHION YANG ANDA PATUT CONTOHI.

Ramai diantara kita selalunya bila buat bisnes dalam bidang fashion selalu terperangkap dalam branding, cara marketing, cara nak sampaikan content dan macam-macam perkara lagi.

Kebanyakkan usahawan yang berada dalam industri fashion, selalu terperangkap dalam mentaliti mesti ada duit banyak baru boleh buat banyak perkara.

Kadang-kadang benda tu tak perlu pun. Peringkat awal dalam bisnes, kebanyakkannya mana ada funding atau duit yang banyak.

Sebab itu anda kena pandai follow jenama besar bukanlah dari segi bajet yang mereka belanja, tapi dari segi cara mereka sampaikan jenama, sampaikan content dan macam-macam lagi.

Benda tu kan FREE jer. Kita guna konsep yang sama tapi kita olah cara kita. Just follow dan olah ikut cara kita, cara kita sampaikan mesej atau marketing kepada prospek kita.

Anda patut ke www.50kusahawan.com untuk belajar mahirkan diri dan bisnes anda tentang marketing dari aspek nak tarik followers, nak bina copywriting power, nak naikkan sales online.

Ditambah pula idea-idea yang anda dapat dari jenama-jenama besar ini akan bantu banyak perkara untuk bisnes anda.

Ambil konsep yang baik, belajar untuk berfikir apa yang baik apa yang berkesan untuk bisnes anda. Anda boleh mula bertindak berdasarkan kemampuan bisnes dan team anda.

Kesannya, bisnes fashion anda akan lebih melekat dalam hati prospek anda, trust pada jenama meroket, bisnes anda lebih menjiwai pelanggan anda dan paling penting, bisnes anda akan lebih reach dan engage dengan prospek supaya setia dengan bisnes anda.

Ini bukan omong kosong. Ini bukan sembang kencang, tapi dah ramai bisnes grow giler-giler bila dia dapat 2 perkara ini.

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !