fbpx

Founder Kena Tau PUNCA Marketing Hambar & Sales Slow!

Founder Kena Tau PUNCA Marketing Hambar & Sales Slow!

Hari ni saya nak share satu perspektif tentang apakah yang sabotaj kita punya strategi marketing dan menyebabkan kita susah nak capai target.

Contohnya kita target nak capai RM50,000 tapi tak berjaya sebab ada unsur sabotaj atau unsur yang kita sebagai Founder kadang-kadang tak perasan di mana mistakes yang kita buat.

Saya nak explain dalam bahasa yang mudah tentang apakah punca kempen marketing yang kita buat tak jalan. Korang ready ke ready?

Nombor satu ialah Founder sendiri yang sabotaj sebab tak train team. Ramai orang ingat bila dia bawa masuk orang, semua memang dah complete, faham dan tahu semua benda. 

Ini berdasarkan pengalaman saya sendiri dan anak murid Ultimate yang saya guide secara personal. Saya nampak kenapa mereka tak jalan adalah disebabkan mereka tak train team.

Sabotaj pada marketing berlaku sebab kita sendiri yang tidak sabar dan tak bertindak untuk train kita punya team. 

Nak ke nak saya share lebih lagi? Jom tonton dalam video yang saya berikan ni..

Tahniah kepada lebih dari 10,000 orang yang telah mendaftar ke Roket Pemasaran Momentum (RPM) Edisi Bisnes Comeback 2022. 

Jangan risau pada yang belum daftar tu boleh cepat-cepat dapatkan tajaan kelas RPM bernilai RM499 di www.NakTarikPelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !