5 Dosa Besar Dalam Marketing, Patut Rezeki Sempit!

5 Dosa Besar Dalam Marketing, Patut Rezeki Sempit!

Hari ni saya nak share apakah dosa besar atau senang cerita kesilapan kita dalam marketing. Saya share ni berdasarkan pengalaman saya dulu..

Saya faham ada segelintir peniaga yang salahkan pelanggan sebab tak beli barang. Apa yang korang fikir ni salah, bukan pelanggan tak beli barang tapi isunya adalah pelanggan dah beli dengan orang lain. 

Lepas tu korang salahkan pesaing pula sebab dia buang harga. Jadi apakah kesilapan yang berlaku dalam kes ni?

Korang kena sedar dosa besar dalam marketing yang pertama adalah tak faham pelanggan, kita tak cuba nak ambil tahu isu, masalah dan apa yang mereka nak. Masalahnya kita ni sibuk nak jual barang jer..

Daripada kita pentingkan diri dan sibuk nak menjual barang, lebih baik kita ambil tahu apa yang pelanggan ni nak. Benda ni lah yang akan bantu korang naikkan sales. Faham ke faham?

Banyak lagi point saya nak share dengan korang. Jom dengar dalam video yang saya berikan ni sampai habis..

Saya dan Team Momentum serius nak bantu anda naikkan jualan bisnes. Jom dapatkan info dan maklumat lanjut mengenai bisnes online serta cara yang betul untuk tarik ramai pelanggan di www.TelegramNajib.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !